Provincie Utrecht

Commissaris van de Koningin bezoekt Amersfoort

De commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen, brengt op woensdag 8 december een werkbezoek aan de gemeente Amersfoort. Op het programma staan onder meer bezoeken aan de Amersfoortse vestiging van Hogeschool Utrecht en aan het gebied Kop van Isselt.

De provincie Utrecht is een topregio op het gebied van kennis en creativiteit. De stad Amersfoort levert daaraan een zeer belangrijke bijdrage. De commissaris ziet en hoort daar meer over tijdens een bezoek aan de Amersfoortse vestiging van Hogeschool Utrecht, waar hij in gesprek gaat met studenten.

Bij het bezoek aan de Kop van Isselt, een gebied aan de rand van Amersfoort met een grote transformatieopgave, spreekt de commissaris met een aantal creatieve ondernemers.

Voorafgaand aan deze bezoeken heeft de commissaris van de Koningin een gesprek met burgemeester L.M.M. Bolsius van de gemeente Amersfoort en met het college van burgemeesters en wethouders. Het bezoek wordt afgesloten met een informele bijeenkomst in het Cavaleriemuseum waarbij ook raadsleden aanwezig zijn.

Voor persinformatie:
eva.de.vroome@provincie-utrecht.nl, (030) 258 22 49

Voor algemene informatie:
info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11