Politie Zeeland


---

2158-2010 Getuigen van straatroof gezocht, Goes
Dinsdag rond 18.00 uur is een 63-jarige vrouw op straat van haar tas beroofd. De vrouw liep in het straatje tussen tussen de Frans Naereboutstraat en het Hollandiaplein. In haar tas zaten onder andere gevaarlijke medicijnen.
De vrouw liep van de West Singel in Goes richting het Hollandiaplein. Toen ze in het straatje tussen de Frans Naereboutstraat en het Hollandiaplein liep, kreeg de vrouw ineens een harde duw in haar rug waardoor ze ten val kwam. Haar tas werd hardhandig van haar weggetrokken. De vrouw zag nog twee personen hard wegrennen in de richting van het Hollandiaplein en de Pasteurstraat (Goes-West).

In haar bruine leren tas met een gouden 'G' zaten onder andere een iPhone, een rode portemonnee met contant geld, een zwart make-up tasje en medicijnen. De medicijnen zitten in een plastic doosje van 2 à 3 centimeter groot, wit van kleur met een blauwe deksel. Aan het doosje zit een sleutelhangerring. De medicijnen kunnen bij inname, vooral voor kinderen, gevaarlijk zijn.

De vrouw had pijn aan haar hoofd, schouder, heup en knie. Op het Holladiaplein zag ze parkeerwachters die ze alarmeerde. Zij belden 112 voor de vrouw.

Het signalement van de daders is als volgt:
-2 personen
-donkere kleding
-ongeveer 1.70 à 1.75 meter lang

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u omstreeks 18.00 uur twee personen in de buurt van het Hollandiaplein, richting de Barentzstraat/Pasteurstraat, zien rennen? Of heeft u de tas en (een deel van) de inhoud teruggevonden? Neem contact op met de politie via nummer 0900-8844.