Gemeente Echt-Susteren


Echt-Susteren organiseert zeer geslaagde netwerkbijeenkomst

Meer dan 100 bedrijven namen deel aan netwerkbijeenkomst gemeente

Â

Donderdag 25 november was de hal van het gemeentehuis in Echt gevuld met ruim 120 ondernemers. Zij kwamen allemaal voor een interactieve netwerkbijeenkomst op initiatief van de gemeente Echt-Susteren. Wethouder Jac Dijcks en Chrit Coenen (bedrijvencontactfunctionaris) waren als organisatoren zeer in hun nopjes met de massale opkomst en positieve reacties van de ondernemers.

Â

Programma

De netwerkbijeenkomst bestond uit een kort informatief programma over de nieuwe Omgevingsvergunning (Wabo) en de mogelijkheden voor subsidies bij innovatie (Kamer van Koophandel). Daarna was iedereen in de gelegenheid tot het informeel netwerken met collega-bedrijven. De presentaties vielen in goede aarde en er werd uitgebreid gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het inbrengen van persoonlijke cases.

Wethouder Jac Dijcks: âDe opkomst voor deze netwerkbijeenkomst overtrof onze verwachtingen. Het is prachtig om te zien hoeveel actieve ondernemers we in onze gemeente hebben. Dit initiatief is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!â Bedrijvencontactfunctionaris Chrit Coenen kijkt ook tevreden terug. âWe vinden het als gemeente belangrijk om ondernemers goed wegwijs te maken in onze wet- en regelgeving. Door in te spelen op een actueel thema én daarnaast de mogelijkheid te bieden om elkaar te ontmoeten, faciliteren we als gemeente onze ondernemers. Na deze eerste uitstekend bezochte bijeenkomst houden we dit initiatief graag in stand!â