Wijnoutlet.nl biedt topwijnen tegen de laagste prijs

08/12/2010 11:00

Wijnoutlet.nl

Wijnoutlet.nl te Haaksbergen biedt topwijnen aan tegen sterk gereduceerde prijzen. De kortingen op deze wijnen lopen in sommige gevallen op tot 80%. Waarom is Wijnoutlet.nl goedkoper dan een ander? Wijnoutlet.nl heeft geen dure winkelpanden, geen dure tussenpersonen en verkoopt rechtstreeks vanuit het chateau of de kelder. Ook omdat Wijnoutlet.nl restvoorraden opkoopt van bekende wijnhuizen, biedt het diverse soorten wijnen aan tegen blijvende aantrekkelijke prijzen. Het assortiment topwijnen is te zien op de nieuwe website www.wijnoutlet.nl.

Edwin Raben is sommelier van beroep en heeft als externe partij voor Wijnoutlet.nl al vele wijnen geproefd en beschreven. Door zijn ruime ervaring als sommelier kan hij als geen ander de prijs-kwaliteitverhouding van Wijnoutlet.nl kwalificeren: "Wijnoutlet.nl is een wijnbedrijf gedreven door passie. Telkens blijkt dat zij in staat zijn om uit het gigantische aanbod van wijnen de juiste selectie te maken. Ik heb diverse wijnen beoordeeld en een aantal opmerkelijke wijnen al proevende voorbij zien komen. De geproefde wijnen hebben mij nimmer teleurgesteld. Bovendien hanteert Wijnoutlet.nl zeer aantrekkelijke tarieven. Ik merk dat Wijnoutlet.nl door professionals met passie wordt bedreven. Dat doet een wijnkenner deugd."

Veilige verzending

Wijnoutlet.nl verstuurt al jaren wijnen voor een aantal gerenommeerde zakelijke partners zoals onder andere TNT Post, De Telegraaf, Pluimen, Golden Moments, Nationale Wensbon, Tintelingen, Xciting, Geschenk a la Carte etc. Wijnoutlet.nl verzendt de bestelde wijnen snel en op een veilige manier. Binnen vijf werkdagen wordt de bestelling door TNT in een breukvrije verpakking thuis of op kantoor afgeleverd. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de wijnen op locatie in Haaksbergen te kopen en direct mee te nemen.

Wijnproeverij

De proeverij van Wijnoutlet.nl is elke vrijdag geopend van 13.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur. Zowel particulieren als zakelijke relaties zijn gedurende deze openingstijden van harte welkom aan De Greune 18 te Haaksbergen om een aantal van onze topwijnen te proeven. Naast de proeverij biedt Wijnoutlet.nl haar klanten ook het Proefabonnement en Wijn & Spijs.





http://www.wijnoutlet.nl