Gemeente Dongen

Milieustraat s Gravenmoer vanaf heden gesloten

Publicatiedatum: 8-12-2010

De milieustraat in s Gravenmoer is vanaf heden gesloten. Het college van burgemeester en wethouders heeft dit besluit genomen vanwege het geringe aantal bezoekers, het geringe aanbod van afval en de hoge investeringen die nodig zijn om de milieustraat in s Gravenmoer aan alle nieuwe eisen te laten voldoen. In deze tijd van bezuinigingen is dat geen optie.

De eisen voor afval inzamelplaatsen worden steeds strenger. In het geval van de milieustraat in s Gravenmoer zou een grootschalige investering nodig zijn om aan alle eisen te voldoen. De benodigde investering bleek echter onverantwoord hoog te zijn. Dus helaas is het open houden van de milieustraat in s Gravenmoer niet rendabel gezien het geringe aantal bezoekers en het geringe aanbod van afval aldaar, aldus wethouder Ad van Beek.

De officiële sluitingsdatum van de milieustraat in s Gravenmoer is 1 januari 2011. Maar omdat de laatste zaterdag van december samenvalt met
1^e kerstdag is de sluiting vanaf heden al definitief.

Welkom bij de Coolhof
De andere milieustraat van de gemeente Dongen, milieustraat de Coolhof gelegen aan de Hak 16 te Dongen, voldoet wel aan alle eisen. Alle inwoners van s Gravenmoer kunnen voortaan uiteraard met al hun afval terecht bij milieustraat de Coolhof.

Nieuwe openingstijden milieustraat Dongen
Milieustraat de Coolhof in Dongen heeft per 1 januari 2011 nieuwe openingstijden.

Maandag gesloten
Dinsdag- t/m vrijdagmorgen 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag- t/m vrijdagmiddag 13.30 tot 15.30 uur
Zaterdag 09.00 tot 16.00 uur