Deelgemeente Charlois Rotterdam

RDM Campus tweemaal genomineerd

Na de winst van de Job Dura Prijs 2010 is de RDM Campus alweer genomineerd. En wel voor maar liefst twee prijzen: de Rotterdam Architectuurprijs 2010 en het Havenbeeld.

RDM Campus is opnieuw genomineerd! Voor de Architectuurprijs en voor het Havenbeeld (foto: Marijke Volkers) De Rotterdam Architectuurprijs is een nieuwe prijs; de opvolger van de Bouwkwaliteitsprijs. Het is een initiatief van gemeente Rotterdam en Stichting AIR om het architectuurklimaat in de stad verder te stimuleren. De prijs bestaat uit twee delen: een vakprijs, beoordeeld door een professionele jury, en een publieksprijs. RDM Campus is genomineerd voor de publieksprijs. Wethouder Hamit Karakus, wethouder Wonen, Ruimtelijke Ordening en Vastgoed, reikt de prijs op 15 december uit. Stemmen kan via www.rotterdam.nl/architectuurprijs

Havenbeeld

RDM Campus is ook genomineerd voor het Havenbeeld 2010, een stimuleringsprijs van het Havenbedrijf Rotterdam voor bedrijven in de Rotterdamse haven om hun terrein en kantoorpand goed te onderhouden. Het Havenbeeld is ontworpen door kunstenaar André van de Wijdeven. Er zijn drie bedrijven genomineerd. Naast RDM Campus zijn dat Santas en Kees in 't Veen. Op 30 december, tijdens de Dag van de Haven in het Nieuwe Luxor Theater, wordt de winnaar bekendgemaakt.