Gemeente Krimpen aan den IJssel


Leidsters BSO ontvangen certificaat `Beweegplezier'

In opdracht van gemeente Krimpen aan den IJssel heeft Sportservice Zuid-Holland de cursus `Beweegplezier' verzorgd. Op donderdag 2 december 2010 hebben de veertien leidsters van de Buiten Schoolse Opvang in Krimpen aan den IJssel de cursus succesvol afgerond. De cursus heeft als doel professionals te scholen en te ondersteunen in het ontwikkelen en uitvoeren van een uitdagend en op kinderen van 4- 9 jaar afgestemd beweegaanbod.

De cursus bestond uit drie bijeenkomsten en werd gegeven door gecertificeerde trainer van Sportservice Zuid-Holland. Tijdens elke bijeenkomst werden verschillende thema's behandeld en stonden speluitleg en spelanalyse centraal. De cursus bevatte veel praktische tips en activiteiten. De gehele training `Beweegplezier vanaf vier' bevat in totaal tien thema's, waarvan er vijf in deze cursus zijn behandeld.
De cursus is een versie van de landelijke training `Beweegplezier vanaf vier', die door het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen is ontwikkeld. De cursus werd door de gemeente Krimpen aan den IJssel gefinancierd en gratis aangeboden aan de BSO's die actief zijn in Krimpen aan den IJssel.

Gerelateerde dossiers


* Centrum voor jeugd en gezin Centrum voor jeugd en gezin
* Gezondheidscentrum Gezondheidscentrum

* Peuterspeelzalen Peuterspeelzalen

Nieuws


* 19-11-2010 Wethouder slaat feestelijke paal gezondheidscentrum
* 16-11-2010 Wethouder opent tijdelijke huisvesting De Goudvis
* 05-10-2010 Kinderopvang vanaf 1 oktober landelijk geregistreerd

Raadhuisplein 2
Postbus 200, 2920 AE
Krimpen aan den IJssel (0180) 540655
gemeente@krimpenaandenijssel.nlgemeente@
krimpenaandenijssel.nl

E-LOKET


* Melding Openbare Ruimte


* Meer producten

Beweegplezier

* Alle foto's


* Beweegplezier