Jobsin Netwerk lanceert JobsinGreen.eu voor duurzame banen

JobsinHubs.com lanceert het eerste Europese banenportaal gespecialiseerd in duurzame banen

BRUSSEL--(BUSINESS WIRE)-- 20101208 --

JobsinHubs.com <http://www.jobsinhubs.com> gaat een duurzame banenmarkt in Europa binnen met de lancering van haar website gewijd aan het assisteren van gebruikers bij het zoeken en solliciteren naar op het milieu gerichte “groene” banen. Dit beantwoordt aan het feit dat werkomgevingen voortdurend evolueren door het aannemen van nieuwe duurzame technologieën, stoffen en praktijken – ontwikkelingen die een impact hebben op de structuur van arbeidskrachten en de banenmarkt. Dit genereert nieuwe vormen van arbeid en werkorganisatie. Ook brengt de vooruitschrijdende arbeidsmarkt nieuwe en waardevolle uitdagingen voor actieve personen bij het zoeken naar een baan die het verschil uitmaakt.

Het zoeken naar groen talent is begonnen - maar de oplossingen die de vorming van de groene arbeidsmarkt mogelijk maken zijn, nog steeds in ontwikkeling. Het gebrek aan gekwalificeerde vaardigheden is al een feit en het onderwijssysteem gaat langzaam vooruit om aan de nieuwe eisen tegemoet te komen. Zoals de zaak nu staat, is er geen geschikte marktplaats voor groen talent – wat de aanleiding is geweest voor het lanceren van het JobsinGreen.eu < http://www.JobsinGreen.eu> portaal, samen met haar geassocieerde sociale mediaplatforms. Bouwend op het pan-Europese Jobsin netwerk worden door JobsinGreen.eu grenzen weggevaagd, en een niche van lokale, groene banenmarkten in een Europese markt omgezet. Hierop komen een groot talentvol publiek met een nog groter publiek van groene werkgevers, of werkgevers met eco-gevoelige behoeften met elkaar in contact.

Over JobsinHubs.com :

JobsinHubs.com is een netwerk van online banenadvertentieborden voor Engelstalige vakmensen die werk in Europa zoeken. Er zijn hubs in Kopenhagen, Brussel, Stockholm, Amsterdam, Rome, Milaan, Genève, Londen, Dublin, Zürich, Parijs, Barcelona, Madrid, Berlijn, Frankfurt, Hamburg en München.

Verschillende, eenvoudig te gebruiken en interactieve Web 2.0 hulpmiddelen verrijken de ervaring van de werkzoeker. Het klantenbestand van JobsinHubs.com omvat grote multinationale ondernemingen naast kleine en middelgrote bedrijven. Door middel van simpel registreren kunnen gebruikers banen en ook specifieke pakketten posten, aangepast aan de behoeften van de klant. Verder bevat het netwerk het eerste drie jaar geleden in gebruik genomen banenbord van het "per klik betalen" model.

JobsinHubs heeft ook een gloednieuw kenmerk geïntroduceerd waarbij banenadverteerders in staat worden gesteld te bepalen of gebruikers in specifieke regio's de advertentie wel of niet kunnen zien. Op deze manier kan worden voldaan aan de speciale vereisten die werkverschaffers voor bepaalde geografische gebieden hebben.

Met het banenportaal, heeft JobsinHubs ook CareerBooster.eu < http://www.CareerBooster.eu> ontwikkeld, een gemeenschap dóór banenzoekers vóór banenzoekers waarmee zij beste praktijken delen en werkkansen vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Gilles Dosogne
Gilles@jobsinhubs.com

+32-2-380/63/08