Las Perlas gaat zich specialiseren in rondreizen in Andalusië


MáLAGA, 20101208 -- Las Perlas is een in Andalusië gevestigd bedrijf welke via de hotelreserveringsite www.lasperlasandalucia.com een overzicht geeft van persoonlijk geselecteerde hotels in deze regio. Voortbordurend op deze vraag heeft men een aantal nieuwe rondreisproducten samengesteld die tegemoetkomen aan de wens van de klant.

Een groeiend aantal klanten doet inmiddels een beroep op de grote lokale kennis van Las Perlas om een bijzondere rondreis samen te stellen.
Dit is mogelijk aangezien de kennis en het aantal lokale contacten welke Las Perlas in de loop der jaren heeft opgebouwd, aanzienlijk is.
Tevens kan op deze wijze de klant van veel informatie worden voorzien, verrassende locaties worden gepresenteerd en een lange lijst met tips van lokale insiders wordt gedeeld alsmede ervaringen van bestaande klanten.

Op deze wijze stelt Las Perlas zich ten doel een kwalitatief uitstekend en uniek product te bieden in combinatie met een hoge servicegraad.

Voortbordurend op deze vraag heeft men een aantal nieuwe rondreis producten samengesteld die tegemoetkomen aan de wens van de klant.
Als onderkomens op deze originele rondreizen is gekozen uit het grote aanbod van bijzondere hotels welke Las Perlas in haar bestand heeft.

Het bedrijf is opgericht door de Nederlandse Karin de Graaf en Wilbert Jorna en is sinds april 2008 actief. De Nederlandse markt is het belangrijkste afzetgebied.





Ingezonden persbericht