Ingezonden persbericht


Girl Power op Haags Pop Podium Avond in De SuperMarkt

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting al negen jaar concertavonden waarbij elke keer twee talentvolle Haagse acts optreden. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Op woensdag 8 december 2010 worden in poppodium De SuperMarkt aan de Grote Markt in Den Haag concerten gegeven door zangeres Doeshka Vrede en de meidenband The Socks.

Doeshka Vrede

De 18-jarige Doeshka Vrede heeft zeker voor haar leeftijd al een indrukwekkende CV opgebouwd. Zo werd ze in 2007 geselecteerd voor Talent Event in Den Haag en won ze een jaar later het prestigieuze Prinses Christina Concours waarmee ze onder andere een optreden op The Hague Jazz 2009 binnenhaalde. Doeshka brengt moderne soul/jazz/pop-songs waarbij ze zichzelf regelmatig begeleidt op de piano. Daarnaast kan de Haagse ook fantastisch viool spelen. Tijdens de Haags Pop Podium Avond stelt ze haar nieuwe band voor aan het Haagse publiek.

The SOCKS

De Haagse meidengroep The Socks is sinds afgelopen zomer een trio en bestaat uit Valerie Scheffer (zang/bas), Marleen Klompenhouwer (gitaar/zang) en Lix Tedson (drums/zang). De groep treedt tijdens de Haags Pop Podium Avond voor het eerst sinds lange tijd weer op in Den Haag. Muzikaal mengt The Socks pop en rock met een flinke scheut girl power.

Bijgesloten foto is rechtenvrij te gebruiken.

Haags Pop Podium Avond - Woensdag 8 december - 21.30 uur.

De SuperMarkt is gevestigd aan de Grote Markt 25 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

Doeshka Vrede - www.myspace.com/doeshka

The Socks- www.myspace.com/socksmusicnl

R.G. Ruijs Stichting- www.stichtingruijs.nl

Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl

De SuperMarkt- www.supermarktdenhaag.nl


Noot voor redacties



Ingezonden persbericht