Ingezonden persbericht


Manifestatie over het nieuwe samenwerken

woensdag 8 december 2010

Media Plaza, Utrecht

Op woensdag 8 december 2010 organiseert het Ministerie van Economische Zaken de Manifestatie over het nieuwe samenwerken, groei-impuls voor het MKB.

Huidige en toekomstige wensen van (eind)klanten vraagt om steeds meer samenwerking met andere bedrijven uit uw netwerk en/of waardeketen. Onder andere nieuwe ondersteunende mogelijkheden van ICT, maakt dat ze meer flexibiliteit, efficiëntie, creativiteit en wellicht zelfs nieuwe businessconcepten van u verwachten. De kans is reëel dat u steeds vaker wordt geconfronteerd met vraagstukken die u niet alleen kunt oplossen, maar wel met een collectief van ondernemers. Gelukkig kunt u deze ontwikkelingen ook vóór u en uw bedrijf laten werken!

Tijdens de manifestatie delen collega ondernemers, brancheorganisaties en kennisinstellingen vele praktijkvoorbeelden, ervaringen, succesvolle aanpakken, kennis en lessons learned met u.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 - 09.30 uur Ontvangst en registratie

09.30 - 10.30 uur Opening door dagvoorzitter Joeri van den Steenhoven Staatssecretaris van Economische Zaken Loek Hermans, voorzitter MKB Nederland Piet van Staalduinen, algemeen directeur Syntens

10.30 - 15.30 uur Workshopsessies

15.30 - 16.30 uur Richard Lamb,trendwatcher/futuroloog

16.30 - 17.30 uur Borrel

Naast het plenair programma met inspirerende sprekers, ontdekt u in 39 workshops wat andere ondernemers in praktijk al hebben bereikt. En wat dus nu ook voor u mogelijk is. Vóór ondernemers, dóór ondernemers. De sessies zijn toegespitst op zes sectoren en behandelen de thematische ontwikkelingen en de toekomstvisie. Daarnaast zijn er sessies speciaal voor uitdagingen op het gebied van verkoop en marketing, kostenefficiency, digitale businessmodellen en RFID. De brancheorganisaties hebben een eigen track.

We nodigen u van harte uit om woensdag 8 december aanstaande van 9.00 tot 17.30 uur naar de manifestatie te komen. Prikkelend, uitdagend en uitnodigend: we kijken samen naar de toekomst. De bijeenkomst is kosteloos en opent nieuwe wegen tot innovatie voor het MKB.

Kijk op www.mkbstaatsamensterk.nl voor meer informatie en schrijf u in.