Ingezonden persbericht


Glasblazen bij kaarslicht

Op woensdagavond 8 december verandert de fabriek van Royal Leerdam Crystal in een betoverend mooi decor. Het schijnsel van de gloeiende ovens en van brandende kaarsen zal in de eeuwenoude kristalfabriek voor een prachtige sfeer zorgen.

Exclusieve december editie Carina Riezebos

Terwijl u geniet van dit betoverende schouwspel en een kop heerlijk verwarmende erwtensoep, maakt meester-glasblazer Marco Lopulalan een aantal schitterende objecten. Huisontwerper Carina Riezebos is op zoek gegaan naar fonkelende kleuren die passen bij de komende feestdagen. Sprankelend zilver en goud wordt als opzet gebruikt voor "Eblouie" een verblindende en exclusieve serie in een gelimiteerde oplage van 50 stuks. Tijdens deze bijzondere avond verteld Carina Riezebos over haar ontwerpen. Als hoogtepunt van de avond maakt Marco Lopulalan enkele Leerdam Unica®. Na afloop staat er een drankje klaar in de Kristalwinkel en kunt u vragen stellen aan Carina Riezebos en Marco Lopulalan. Ondanks de gloed van de ovens en de verwarmende erwtensoep raden we u aan zich warm te kleden!

De avond start in de Kristalwinkel om 19.00 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn. U kunt zich aanmelden voor 4 december a.s. door te mailen naar info@royalleerdamcrystal.nl of telefonisch via 0345-636 545. Kosten voor deze winterse avond zijn ¤ 5,00 p.p. Meldt u snel aan want vol is vol! De Kristalwinkel is tijdens deze avond geopend van 19.00 - 21.30 uur.

Kom, geniet en bewonder!