Jewels & Watches Persupdate #2

Publicatiedatum: 08-12-2010

Hierbij ontvangt u de tweede Jewels & Watches Persupdate. In deze update leest u een korte terugblik en vooruitblik op de beurs van projectmanager Jurgen Pietersen, algemene informatie, nieuwe producten van onze exposanten en een agenda van de vakbeurs voor het juwelierssegment, Jewels & Watches.

Mocht u verdere vragen hebben kunt u contact opnemen met Koop Brandsma, perscoördinator Trade Mart Utrecht & Jewels & Watches, 030 -295 2724, koop.brandsma@vnuexhbitions.com.

Inleiding
Jurgen Pietersen, projectmanager van Trade Mart Utrecht en Jewels & Watches: "De laatste collectieve beursdag van 2010 is net geweest. Voor veel retailers betekent dit echter niet het einde van een zeer drukke feestdagenperiode. We wensen via deze weg de winkeliers nog veel succes en goede zaken.

Het jaar is bijna voorbij, dus wordt het tijd om de balans voorzichtig op te maken. Ondanks de economische situatie heeft Jewels & Watches meer bezoekers mogen verwelkomen op de Voorjaars- en Najaarsbeurs. De introductie van het Glamour Event heeft onze positie als inkoopcentrum voor de hele juweliersbranche versterkt. Met het nieuwe concept van de Preview Evenementen proberen we deze lijn door te zetten. We verheugen ons in ieder geval op de presentaties van de nieuwe producten van onze exposanten. Samen laten zij zien dat de ontwikkelingen niet stil staan en hard gewerkt wordt aan nieuwe en vooral mooie producten. We houden u op de hoogte over de verdere ontwikkelingen."

Algemene informatie
Ontwikkelingen Jewels & Watches

Net na het nieuwe jaar vindt op 10 januari 2011 de nieuwe opruimingsbeursdag van Jewels & Watches plaats. Exposanten verkopen tegen gereduceerde prijzen de overblijfselen van de herfst/winter collecties. Op deze manier kunnen ze opgeruimd het nieuwe jaar ingaan. De Federatie Goud en Zilver (FGZ) organiseert in samenwerking met Jewels & Watches aansluitend een nieuwjaarsborrel voor FGZ-leden. Uiteraard is de pers van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Mobach Groothandel, onder andere bekend van Watches, Klaus Botta, Artecnica, Piet Hein, mono, Pott, Rosendahl, Holmegaard en ACME, gaat verhuizen naar een andere locatie op de beursvloer en breidt tevens uit. Celebration Benelux, merken zoals Tendence, TV Steel en Zeno Watch, breidt ook uit en Jewelz Agencies, onder andere Buddha 2 Buddha, doet dat ook.

Casio en Likes Shopping B.V./ Kameleon Jewelry zijn komend jaar terug te vinden als vaste Jewels & Watches exposant. Hieronder vindt u meer informatie over beide bedrijven:

Casio is een van de toonaangevende producenten van consumentenelektronica en bedrijfsapparatuur. Naast rekenmachines en digitale camera's brengt het bedrijf ook horloges op de markt zoals Baby-G voor vrouwen en G-shock voor mannen. Casio streeft zijn motto 'Creativity and Contribution' na door innovatieve en tot de verbeelding sprekende producten te introduceren.

Kameleon Jewelry staat bekend om haar verwisselbare sieradenlijn gemaakt van 925 Sterling Zilver. Kameleon's basis design sieraden bevat ringen, oorbellen, colliers, broches en armbanden. Ze worden zorgvuldig gemaakt met een natuurlijke belijning zodat de verwisselbare JewelPops perfect passen. JewelPops zijn verkrijgbaar in een regenboog van kleuren en materialen, allemaal even groot, zodat ze in de totale Kameleon sieraden collectie passen. Tevens verkoopt Kameleon zonnebrillen en deze zijn ook te personaliseren met behulp van de JewelPops.

Jeweles & Watches komt met een nieuwe manier van exposeren. Vanaf heden is het mogelijk om een één jarige huurovereenkomst, het zogenaamde Vaste Deelname Introductie Tarief, aan te gaan. Standbouw, witte wand en betonlook vloer, en elektra zijn hierbij inbegrepen. Exposanten hebben de mogelijkheid om zelf de binnen- en buitenkant van de stand te bepalen.

Exposantennieuws
De volgende exposanten presenteren nieuwe producten op Jewels & Watches.

Enchanted memories, de perfecte partner
Deze hele nieuwe collectie sluit perfect aan op de ringen en lederen armbanden van Enchanted Jewels. Mooie zilveren hangers, individueel of samen te dragen, en die symbool staan voor bijzondere gebeurtenissen in uw leven. Behalve in zilver zijn de Enchanted Memories ook te verkrijgen in combinatie met roségoud of goud verguld. Laat u veroveren door de collectie van Enchanted Jewels en Enchanted Memories. Bekijk de collectie op de beursdagen van Jewels & Watches of maak een afspraak via 06-22503610/06-83209227. Meer informatie op www.enchanted-jewels.nl

Ke$ha is nieuwe merkambassadeur voor Casio Baby-G
De Amerikaanse popdiva Ke$ha is de nieuwe ambassadeur van het merk Baby-G. Casio Computer Co., Ltd. is een samenwerking aangegaan met haar platenlabel RCA Records/Kemosabe Entertainment. De achtergrond van de samenwerking: zowel Ke$ha als Baby-G zijn erg populair bij jonge vrouwen en staan tegelijkertijd voor een bijzondere stijl. "Ik vind het merk Baby-G echt geweldig. Het is stijlvol, innovatief, solide en betaalbaar. De felle kleuren en metalen afwerking sluiten perfect aan op hoe ik me voel en op mijn persoonlijkheid", zegt Ke$ha, vooral bekend van haar hits Tik Tok en Your Love is my Drug. "Ik ben erg blij dat ik het merk Baby-G mag vertegenwoordigen." De zangeres poseerde begin dit jaar al voor een fotoreportage voor de nieuwe herfst/wintercollectie van Baby-G. Ook verzorgde ze tijdens het G-SHOCK 'Shock the World'-feest in New York een spetterend optreden. De Baby-G-dameshorloges zijn ontwikkeld als tegenhanger van de succesvolle G-SHOCK-horloges voor heren. Baby-G's vormen
unieke kleurrijke accessoires bij elke outfit. Voor meer informatie, bezoek Jewels & Watches of de websites: www.baby-g.eu en www.casio-europe.com.

Agenda

10 januari 2011 10.00 - 17.00 uur Opruimingsbeursdag Jewels&Watches
7 februari 2011 10.00 - 17.00 uur Collectieve beursdag
6 en 7 februari 2011 10.00 - 17.00 uur Jewels & Watches Preview Event
13 t/m 15 maart 2011 10.00 - 17.00 uur Voorjaarsbeurs
4 april 2011 10.00 - 17.00 uur Collectieve beursdag
2 mei 2011 10.00 - 17.00 uur Collectieve beursdag
6 juni 2011 10.00 - 17.00 uur Opruimingsbeursdag Jewels&Watches
3 en 4 juli 2011 10.00 - 17.00 uur Jewels & Watches Preview Event
4 t/m 6 september 2011 10.00 - 17.00 uur Jewels & Watches Najaarsbeurs
3 oktober 2011 10.00 - 17.00 uur Collectieve beursdag
24 oktober 2011 10.00 - 17.00 uur Collectieve beursdag
7 november 2011 10.00 - 17.00 uur Collectieve beursdag
14 november 2011 09.00 - 17.00 uur Sla Uw Slag Uitverkoopbeurs
28 november 2011 10.00 - 17.00 uur Collectieve beursdag