Politie Zeeland


---

2149-2010 Heeft u teveel betaald voor slecht asfalt?
In Zeeland zijn Engelse asfalteerders actief die teveel geld vragen voor hun werk en/of dit werk niet goed uitvoeren. De politie wil graag weten wie slachtoffer is geworden van deze praktijken.
De Engelse asfalteerders bieden hun werkzaamheden aan huis aan en kunnen daarbij erg intimiderend of bedreigend overkomen. Bovendien moet er vaak flink betaald worden voor het asfalt waarvan de kwaliteit niet voldoet aan het Bouwstoffenbesluit Wet Bodembescherming. Tevens kan er sprake zijn van oplichting.

Bent u slachtoffer geworden van deze praktijken? Neem dan contact op met Politie Zeeland via telefoonnummer 0900-8844 of rechtstreeks via e-mailadres rmt@zeeland.politie.nl.

NB. RMT staat voor Regionaal Milieuteam.

2150-2010 Laptops uit woningen in Middelburg gestolen
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in twee woningen in Middelburg.
De inbraken vonden plaats in een woning aan het Wijdauplantsoen en in een woning in de Kruitmolenlaan. Uit beide woningen werd een laptop gestolen.

2151-2010 Messingdiefstal, Terneuzen
In de nacht van dinsdag op woensdag werden enkele tientallen kilo's messing weggenomen.
Dit gebeurde bij een bedrijf aan de Ambachtstraat in Terneuzen.

2152-2010 Inbraak in woning in Kapelle
In de nacht van dinsdag op woensdag werden bij een inbraak in een woning in de Van der Biltlaan in Kapelle een laptop en enkele honderden euro's gestolen.
Van de woning werd een deur geforceerd waarna de benedenverdieping werd doorzocht.

2153-2010 Diefstal van een bromfiets in Vlissingen
In de President Rooseveltlaan in Vlissingen werd in de nacht van dinsdag op woensdag een bromfiets gestolen.
Het gaat om een Sym, type Mio-50 fashion, in de kleuren roze, wit en zwart. Het kenteken van de bromfiets is D-077-LG. De bromfiets, met een waarde van meer dan duizend euro, stond afgesloten met zowel een stuur- als kabelslot.

---- --