Politie Zeeland


---

2154-2010 Aanhoudingen door de politie

Twee mannen aangehouden i.v.m. steekpartij in Axel
Nadat de politie in verband met onderstaande een onderzoek startte en groot aantal personen heeft gehoord, zijn er woensdagmiddag twee mannen uit Axel, van 26 en 35 jaar, aangehouden. De twee mannen hebben zichzelf gemeld op het politiebureau in Terneuzen. De 26-jarige man is inmiddels weer in vrijheid gesteld; de 35-jarige jarige man is in verzekering gesteld en hij zal in de loop van de week worden voorgeleid.
---

2144-2010 Man in hand gestoken, Axel
En 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen is zaterdag omstreeks 21.15 uur gewond geraakt nadat hij met een mes in zijn hand werd gestoken.
De 39-jarige man was met vrienden in de Walstraat in Axel toen zij een groep bekenden tegenkwam. Eén van die bekenden was kwaad op de 39-jarige man en er ontstond een woordenwisseling. Daarop kwam de groep op de 39-jarige man af.
Een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen pakte een biljartkeu en dreigde daarmee te slaan. Een 35-jarige man uit de gemeente Terneuzen pakte vervolgens een mes en stak het 39-jarige slachtoffer in zijn hand. De groep reed vervolgens weg in een auto. De man is door een dokter behandeld aan zijn verwondingen.
---

Man aangehouden op verdenking van het vernielen van auto's
Maandag om 06.00 uur werd door de politie een 36-jarige man in zijn woning in Axel aangehouden op verdenking van vernieling aan een nog onbekend aantal auto's.
De vernielingen van en pogingen tot inbraak in auto's vonden plaats in de tweede helft van november in Terneuzen en in Axel. Het is nog onbekend om hoeveel auto's het in totaal gaat. De man is in verzekering gesteld en het onderzoek is nog in volle gang.

2155-2010 Aanrijding in Axel
Woensdag rond 07.30 uur werd op de Tractaatweg in Axel een 51-jarige fietser uit Hulst door een bestelbusje aangereden.
Het busje werd bestuurd door en 39-jarige man uit Axel. De fietser, die op het linker fietspad reed, liep een wond op zijn achterhoofd.

---- --