Invoering WMO


Congres Over Samenwerking Gesproken

WMO, een taak voor gemeenten, maar ook voor kerken. Kent u elkaar eigenlijk wel? Waar liggen mogelijkheden tot samenwerking? En hoe kan die samenwerking vormgegeven worden?
Welke ervaring is er al op dit gebied in andere gemeenten?

Tijdens het congres 'Over Samenwerking Gesproken' op donderdag 9 december 2010 zoeken we naar antwoorden op deze en andere vragen. Dit congres draagt binnen uw gemeente bij tot het creëren van draagvlak als het gaat om samenwerking tussen de burgerlijke overheid en kerkelijke instanties op het gebied van sociale cohesie en welzijnsbevordering van burgers.

Dit congres wordt georganiseerd door Congresso en Venture Factory. Tijdens het congres is Bram Rebergen dagvoorzitter en zal hij het programma leiden. Sprekers zijn Sabine Uitslag, lid van de Tweede Kamer namens het CDA en Roel Kuiper, Nederlands historicus, filosoof, politiek theoreticus en politicus. Hij is tevens lid van de ChristenUnie en maakt deel uit van de Eerste Kamer der Staten-Generaal.

Het volledige programma kunt u vinden op de website.

Voor wie?

Dit congres is uitermate geschikt voor iedereen die actief is op het gebied van WMO of daarin geïnteresseerd is. Bijvoorbeeld: actief in een leidinggevende en/of diaconale positie in kerk en kerkelijke dienstensector, ambtenaar en/of beleidsmaker binnen lokale (en semi-lokale) overheid en werkzaam in het spectrum wonen, werken, zorg en welzijn of actief binnen een organisatie die zich inzet ter bevordering van sociale cohesie/wmo.

Aanmelden

Het deelnamebedrag voor het congres bedraagt EUR 198,- excl. BTW per persoon. Aanmelden is online mogelijk via de website.

Informatie

Voor informatie over uw aanmelding kunt u contact opnemen met Congresso, e-mail info@oversamenwerkinggesproken.nl of telefoon (0348) 425415.

Bijdrage

Als u een bijdrage wilt leveren middels een stand of posterpresentatie kan dat. Bekijk dan de bijlage deelname aan informatiemarkt voor meer informatie.

Wij zien u graag op 9 december!

Namens de organisatie,

Dirk-Pieter Schalkwijk (Venture factory) en Kim Willems (Congresso)