Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

NHTV en DSWA organiseren âWellness, een vitale branche!â

Op donderdag 9 december aanstaande houden NHTV internationaal hoger onderwijs Breda en Dutch Spa & Wellness Association (DSWA) het congres âWellness, een vitale branche!â bij NHTV. Het congres is voor ondernemers die meer zicht en grip willen krijgen op de branche en met concrete tools in de hand naar huis willen gaan.

Tijdens dit inspirerende congres wordt aandacht besteed aan de actuele cijfers en trends in de business van wellness door Kees van der Most, directeur NBTC-NIPO Research. Het ochtendprogramma wordt verder ingevuld met de interactieve sessie âWellness, de nieuwe lifestyleâ door Herman Lier, auteur van âVan Experience naar Challenge Economyâ.

In de middag zijn diverse speedcolleges. Deze speedcolleges stellen de bezoekers in staat om snel iets op te steken over diverse onderwerpen die vervolgens direct in de praktijk, in de eigen onderneming, kunnen worden toegepast. De onderwerpen zijn onder andere interactieve marketing, co-creatie, hostmanship, vitaal ondernemerschap en duurzaam ondernemen.

De presentatie van het eerste Nederlandstalige Boek voor de manager âVitaliteit en wellnessâ van Marlies Sobczak-Boumans vindt tijdens dit congres plaats.

De toegangsprijs voor dit congres is ⬠100 excl. BTW. U betaalt als RECRON-lid slechts ⬠75 excl. BTW. Deze toegangsprijs is inclusief een exemplaar van het boek âVitaliteit en wellnessâ t.w.v. ⬠49,95. Aanmelden kan via de website van NHTV, http://www.nhtv.nl/ en DSWA, http://www.dswa.nl/.