Syntens

Op 9 december 2010 van 8.45 tot 17.00 uur vindt in Cinestar in Enschede de no nonsense conferentie 'Twente onderneemt Duurzaam' plaats voor ondernemers en ondernemende managers.

Twente onderneemt Duurzaam

Twente onderneemt Duurzaam is de jaarlijkse conferentie over de praktische invulling van een duurzame organisatie. De conferentie is praktijkgericht en behandelt zaken die deelnemers direct succesvol in de praktijk kunnen toepassen. Er wordt veel tijd besteed aan de behandeling van praktijkcases. Tijdens de pauzes kunnen bezoekers de informatiemarkt op en kennismaken met bedrijven en instellingen. Syntens is, als strategisch partner, ook aanwezig op de informatiemarkt.

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Maar het is een enorme uitdaging voor ondernemers om goed in te spelen op de kansen die duurzaamheid biedt. Syntens helpt ondernemers op weg. Op 9 december delen we tijdens het congres 49 staaltjes van duurzaam ondernemen uit, praktijkvoorbeelden van ondernemers die duurzaamheid als kans hebben gezien. Meer informatie: www.twenteonderneemtduurzaam.nl