Gemeente Lelystad

Goede resultaten geboekt voor mensen met beperking

Maandag 29 november 2010

Op 9 december worden de concrete resultaten in het kader van Agenda 22 aan de inwoners van Lelystad gepresenteerd. Agenda 22 staat voor 22 regels opgesteld door de Verenigde Naties met als doel iedereen met een beperking dezelfde kansen en mogelijkheden te geven als mensen zonder beperking in de samenleving.

Goede resultaten geboekt

In het afgelopen jaar zijn er verschillende werkgroepen actief geweest en hebben goede resultaten geboekt ten behoeve van mensen met een beperking. De thema's van de werkgroepen zijn Bewustwording, Arbeid, Sport en Veiligheid. Diverse toonaangevende lokale organisaties hebben zitting genomen in de verschillende werkgroepen. Met enige trots en enthousiasme worden dan ook de resultaten gepresenteerd aan iedereen met en zonder beperking.

Aandachtsgebieden

Het wordt een bijzondere en ludieke middag, de resultaten worden namelijk gepresenteerd in de vorm van een toneelstuk. Daarnaast zullen de voorzitters van de werkgroepen de aandachtsgebieden kenbaar maken en volgt de aftrap voor het vervolg in het jaar 2011.

Presentatie bijwonen

Wilt u ook weten wat Agenda 22 voor u kan betekenen, wilt u kennismaken met de deelnemers of zoekt u een uitstekende gelegenheid om te netwerken? Kom dan op donderdag 9 december naar de Hanzeborg, plein 201. Het programma start om 16.00 uur en vanaf 15.45 uur is de zaal geopend.

Aanmelden

Belangstellenden wordt verzocht zich vooraf aan te melden bij het GOL, tel. 0320-230828 of mail naar info@gol-lelystad.nl. Voor meer informatie over Agenda 22, zie de website van het GOL. Ja