Gemeente Lingewaard


Ben jij een superouder? En..., bevalt het?

Informatiebijeenkomst voor ouders over verminderen van stress en drukte

Op 9 december 2010 zijn ouders van harte welkom op de informatiebijeenkomst Ben jij een superouder? En, bevalt het?, die plaatsvindt in Huissen. De lezing gaat over het verminderen van stress en drukte.

Ben jij een superouder? En, bevalt het?
Nog even een originele traktatie in elkaar knutselen? 's Avonds laat nog in de weer met het huishouden? Tapas voorbereiden voor goede vrienden? In het weekend werk aan het voorbereiden? Koken voor de volgende dag? Tijd te kort voor je partner en kinderen? Laat staan vrije tijd voor jezelf?

Komt dit je bekend voor en moet je ook zoveel? Kom dan op donderdag 9 december 2010 naar de themabijeenkomst Ben jij een superouder? En, bevalt het?. De bijeenkomst gaat over het verminderen van stress en drukte bij ouders en verzorgers.

Gevolgen stress en altijd druk
Hoe vind je als ouder of verzorger een prettige balans tussen werk, ouderschap, sociale contacten, mantelzorg, vrijwilliger op school, familie en tijd voor je relatie en jezelf? Disbalans kan signalen van stress in de hand werken, zoals: piekeren, spanning, snel geïrriteerd zijn, onzekerheid, zorgen, vermoeidheid, gebrek aan plezier, het gevoel geleefd te worden of somberheid. Dat is onplezierig voor ouder én kind.

Het kan anders!
Indigo organiseert - in samenwerking met de gemeente Lingewaard en als voorloper op de opening van het Centrum voor Jeugd en Gezin medio 2011 een informatiebijeenkomst Ben jij een superouder? En.., bevalt het? voor ouders die meer willen weten over het verminderen van stress en drukte. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere het goedgenoegouderschap en Mindfulness.

Nieuwsgierig?
Kom dan vrijblijvend langs op donderdag 9 december 2010, 20.00-22.00 uur bij café de Kuul, Brink 8 te Huissen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Opgave is niet verplicht, wel wenselijk. Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Indigo: (026) 312 43 34, arnhem@indigogelderland.nl.

(Geplaatst: 30 november 2010)