Gemeente Aalburg


Nieuws

Meepraten over Aalburgs Erfgoed!

Kerk

De gemeente Aalburg hecht veel waarde aan behoud van ons cultureel erfgoed.

Om die reden organiseert de gemeente op donderdag 9 december a.s. een Aalburgse erfgoedavond. De opzet van deze avond is belangstellenden te informeren en met elkaar te debatteren over het behoud van ons cultureel erfgoed. De centrale vraag daarbij is: hoe kunnen we als lokale overheid en inwoners van Aalburg gezamenlijk een rol spelen in het behoud van het cultureel erfgoed?

Tijdens deze bijeenkomst zullen er o.a. korte informatieve lezingen worden verzorgd door professionals op het gebied van het cultureel erfgoed. Ook zal er met elkaar aan de hand van stellingen gedebatteerd worden over het nut voor het behoud van erfgoed. e avond is zeker bedoeld voor eigenaars/bewoners van beeldbepalende panden in de gemeente Aalburg. Vindt u dat we zuinig moeten zijn op ons cultureel erfgoed, dan wordt u zeker opgeroepen op donderdag 9 december naar het gemeentehuis van Aalburg te komen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met G.J. (Gerben-Jan) Kuiper, email: g.kuiper@aalburg.nl, tel. (0416) 698750.