Persuitnodiging Symposium PurpleBlue Gebiedsontwikkeling aan de grond

06/12/2010 12:00

Tauw B.V.

Wij nodigen u graag uit voor het symposium 'Gebiedsontwikkeling aan de grond!? Praktisch blijven in een complexe wereld' van PurpleBlue op 9 december in Regardz Meeting Center Eenhoorn te Amersfoort. Centraal staat de vraag of en hoe Nederland ambities rond gebiedsontwikkeling de komende jaren kan waarmaken. Ook is er gelegenheid tot interviewen.

Hugo Priemus (Emeritus Hoogleraar Systeeminnovatie Ruimtelijke Ontwikkeling), Co Verdaas (Gedeputeerde Provincie Gelderland), Marco Lurks (Senior Omgevingsrecht VNG) en Matthijs Nijboer (PurpleBlue) bespreken onder leiding van Ed Nijpels (Voorzitter NLingenieurs) de ambities rond gebiedsontwikkeling in relatie tot de stagnerende woningmarkt, de nog onduidelijke effecten van het kabinet Rutte daarop, het toeslaan van de kredietcrisis binnen de gemeentelijke vastgoedsector, de grote tekorten op het grondbedrijf in de gemeentelijke begrotingen, en de steeds meer over elkaar heen buitelende wet- en regelgeving.

Voor het volledige programma verwijzen wij u naar: www.tauwregeltuwruimte.nl/pb/gebiedsontwikkeling

PurpleBlue is onderdeel van ingenieurs- en adviesbureau Tauw bv en specialist op het gebied van juridisch en financieel advies voor omgevingsontwikkeling. Website: www.purple-blue.nl





http://www.tauwtregeltuwruimte.nl/pb/gebiedsontwikkeling