Hogeschool Windesheim

Perbericht, 6 december 2010

Op donderdag 9 december 2010 vindt de allereerste alumnidag van de hbo-opleiding Logistiek en Economie van de Christelijke Hogeschool Windesheim plaats. Afgestudeerden en docenten ontmoeten elkaar in het nieuwe X-gebouw.

Dr. Lineke Sneller verzorgt een gastcollege over het nut van ERP-systemen. ERP staat voor Enterprise Resource Planning, een informatie- en managementsysteem waarmee veel professionals in de logistieke beroepspraktijk werken. ERP heeft tot doel om de productiviteit van organisaties te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. Inleider dr. Lineke Sneller is onderzoeker bij Business University Nyenrode en IT-director bij Tele2.

Het eerste diploma van de opleiding Logistiek en Economie van Windesheim is uitgereikt op 31 januari 2005. Bijna zes jaar later is het tijd voor de eerste alumnidag waar afgestudeerden van de hbo-opleiding Logistiek en Economie met elkaar en met de (oud)-docenten van de opleiding hun kennis en ervaringen kunnen uitwisselen.