Jumbo supermarkten


Jumbo bouwt vier nieuwe winkels om

Super de Boer winkels in Vinkeveen, Sliedrecht, Nunspeet en Den Burg omgebouwd tot Jumbo.

Jumbo opent binnenkort weer vier nieuwe winkels. De Super de Boer winkels in Vinkeveen, Sliedrecht, Nunspeet en Den Burg (op Texel) worden omgebouwd tot Jumbo.

De nieuwe Jumbo winkels aan de Plevierenlaan 7 in Vinkeveen en aan de Kerkbuurt 41 in Sliedrecht openen op 2 februari hun deuren. De Jumbo winkel aan de Industrieweg 15 in Nunspeet zal op 9 februari worden geopend. Tenslotte is de Jumbo winkels aan de Vogelenzang 25 in Den Burg (Texel) op 16 februari aan de beurt.

Jumbo kondigde onlangs aan de ombouwoperatie van Super de Boer winkels te versnellen: het streven is om 90 nieuwe Jumbo winkels te openen in 2011.

Tijdens de ombouw zijn winkels die worden omgebouwd twee en een halve week gesloten. Zo worden de vestigingen `helemaal Jumbo' gemaakt. De medewerkers van de winkels krijgen in die periode een opleiding van Jumbo, waaronder een training in de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de beloftes, waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service. "Jumbo biedt een unieke combinatie van service-elementen aan de klant, die door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier wordt uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we alle nieuwe Jumbo medewerkers goed opleiden, zodat ze de 7 Dagelijkse Zekerheden goed kennen en ermee leren werken," aldus Formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd. Daarnaast krijgen de winkels een versplein waar de winkels van Jumbo Supermarkten bekend om staan. Ook het assortiment wordt fors uitgebreid. Alle medewerkers van de Super de Boer winkels gaan over naar Jumbo Supermarkten. De teams worden aangevuld met een aantal nieuwe medewerkers.

Openingen
Jumbo Supermarkten houdt bij alle openingen in het kader van de overname van de Super de Boer winkels feestelijke acties om de ombouw te vieren en de klanten welkom te heten. Klanten die bij de opening aanwezig zijn, kunnen naast de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service, ook een leuke attentie verwachten.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Nadat Jumbo onlangs al is uitgeroepen tot `Beste Winkelketen in de categorie supermarkten 2010' heeft Jumbo nu ook een eervolle derde plaats behaald in de verkiezing van het `Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2010'. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de snelle groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.

Vind jouw dichtstbijzijnde Jumbo