Gemeente Maastricht

Europese aanbesteding ICT voor Sittard-Geleen en Maastricht

De gemeente Maastricht zal namens het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Maastricht én de gemeente Sittard-Geleen overgaan tot de volgende Europese niet-openbare aanbesteding:

Vernieuwing werkplek- en OTAP-omgeving (hierna ook te noemen 'Integrale Werkomgeving gemeente Maastricht' of 'integrale ICT-concept') voor de gemeente Maastricht en een raamovereenkomst levering ICT-producten en ICT (logistieke) diensten voor de gemeenten Sittard-Geleen en Maastricht, met aanbestedingsnummer I&J2010106MK'

Opdracht

Voor de Gemeente Sittard-Geleen en gemeente Maastricht: Ten behoeve van het in stand houden van de huidige ICT-infrastructuur, het gebruik maken van een raamovereenkomst voor de aanschaf van hardware, software, (logistieke) diensten en aan ICT verwante toebehoren.

Voor de Gemeente Maastricht: Het huidige ICT-concept sluit niet meer aan op de doelstellingen van het bestuursakkoord en voorziet verder niet meer in de gewenste flexibiliteit en innovatie. Bijgevolg de beschreven omissies, wordt de reguliere bedrijfsvoering niet maximaal ondersteund. De opdrachtgever streeft middels de ingebruikname van de vernieuwde ICT-werkomgeving na dat invulling gegeven wordt aan diverse doelstellingen en resultaten. Voorgaande zal moeten worden uitgevoerd als Turnkey project.

Aanbesteding

De uiterste termijn voor de ontvangst van de aanmeldingen is donderdag 27 januari 2011, 14.00 uur. Aansluitend aan de ontvangst vindt de opening van de ontvangen aanmeldingen plaats.

Aanvraag aanbestedingsdocument

De selectieleidraad waarin de voorwaarden tot aanmelding, de selectiecriteria en de beoordelingsmethodiek zijn opgenomen, is kosteloos te downloaden via www.aanbestedingskalender.nl. Indien u deze site voor de eerste keer bezoekt, dient u zich eerst te registreren alvorens vrije toegang te krijgen tot de beschikbare documenten.

Publicatie

De publicatie van deze Europese aanbesteding op aanbestedingskalender, TED en de website van de gemeente Sittard-Geleen en Maastricht heeft plaatsgevonden op 8 december 2010.