Rijksvoorlichtingsdienst

Majoor Hilali genomineerd voor The Other Manager Award

Landmachtmajoor Mostafa Hilali is genomineerd voor The Other Manager Award. De award wordt zaterdagavond uitgereikt aan de beste multiculturele manager van het jaar. Majoor Hilali wordt deze avond bijgestaan door plaatsvervangend Commandant Landstrijdkrachten luitenant-generaal Mart de Kruif. De gala-avond is in de Passenger Terminal in Amsterdam.

Majoor Hilali is al dertien jaar werkzaam voor de Koninklijke Landmacht en werkt momenteel op de bestuursstaf van het ministerie van Defensie. Daarnaast neemt hij actief deel aan het multiculturele netwerk van defensie. Zaterdagavond houdt hij, net als de twee andere genomineerden, een presentatie voor het aanwezige publiek. Aan het eind van de avond wordt bekend wie van de drie genomineerden zich The Other Manager van 2010 mag noemen.

Met de verkiezing wil 'The Other Network' multiculturele ondernemers en dito managers eren, die hun dubbele cultuur als kracht gebruiken voor het succes in hun werk. De avond wordt live via internet uitgezonden waarbij kijkers mee kunnen stemmen op hun favoriete manager. Dit kan via www.theotherbusinessman.nl

Categorieën: Internationaal, Openbare orde en veiligheid, Overig

Bron: Ministerie van Defensie