Politie Rotterdam Rijnmond



POLITIE ZOEKT GETUIGEN VAN OVERVALLEN

Datum publicatie: 09-12-2010 10:02

VLAARDINGEN - De politie onderzoekt de overval die woensdagavond plaatsvond op een videotheek aan de Reigerlaan.

Tegen half negen kwamen twee mannen met bivakmutsen op de zaak binnen. Ze bedreigden het personeel en de aanwezige klanten met een vuurwapen en deden vervolgens een greep uit de kassa. Met een nog onbekend geldbedrag gingen ze er te voet vandoor richting de Torenvalklaan. Er raakte niemand gewond.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld. Verschillende getuigen zijn al gehoord, maar de politie spreekt graag nog meer getuigen. Heeft u iets gezien, of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de Politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniemuw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

ONDERZOEK NAAR POGING OVERVAL BIJ DIERENWINKEL

ROTTERDAM- De politie zoekt getuigen van een overval op een winkel aan de Tennisstraat.

Woensdagmiddag rond kwart over vijf kwam de overvaller de winkel binnen. Op dat moment was er een medewerkster aanwezig in de winkel en twee personeelsleden waren in een ruimte achter de winkel. Onder bedreiging van een mes eiste de overvaller geld uit de kassa. De medewerkster in de winkel is daarop naar de ruimte achter in het pand gelopen om hulp te halen. De overvaller heeft toen geprobeerd om de gehele kasse mee te nemen maar dat is niet gelukt. Vervolgens is de persoon gevlucht. Twee personeelsleden zijn nog achter de overvaller aan gegaan maar verloren de persoon al snel uit het oog.

De politie stelt een onderzoek in naar de overval.

Bent u getuigen geweest bij deze overval? Of heeft u tips voor de politie? Bel dan met politie Rotterdam-Rijnmond op telefoonnummer 0900-8844 of M. 0800-7000.