Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 09-12-2010

Ongeval met vrachtwagen knooppunt de Stok,

ROOSENDAAL: Op de A17 ter hoogte van knooppunt de Stol heeft vanmorgen een verkeersongeval plaats gevonden. Een 35-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht botste met zijn pick-up met open laadbak met een snelheid van circa 110 km / uur achterop een vrachtauto zonder oplegger, die stilstond in de file. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. De rijbaan moest ook vanwege een plas met diesel geheel worden afgesloten. Verkeer werd via een parallelbaan geleid. De bestuurder van de pick-up werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar lijkt zijn letsel erg mee te vallen, een pijnlijke knie en wat schaafwonden aan een van zijn handen. Vanwege de hoge energetisch vrijgekomen krachten hebben de artsen wel besloten om hem een nacht ter observatie te houden. Het slachtoffer verklaarde dat hij vermoedelijk even afgeleid was en daarom veel te laat zag dat er zich voor hem een file gevormd had.

Arrestatie na mishandeling

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 15.50 uur in een winkel op de Huijbergsestraat een 32-jarige zwerver aangehouden die verdacht wordt van mishandeling. De arrestatie volgde na een melding dat deze man op de Burgemeester van Hasseltstraat ter hoogte van de supermarkt een vrouw in haar gezicht had geslagen en een klein meisje van haar step had geduwd. De aanhouding vond plaats in samenwerking met een beveiliger van de winkel. De verdachte pleegde verzet en probeerde de dienders te bijten. Hij kon uiteindelijk onder controle worden gebracht. Aan het bureau ontkende hij de feiten waarvan hij verdacht wordt.

Auto gestolen in Oudenbosch

OUDENBOSCH: Vanmorgen werd ontdekt dat vanaf de oprit van een woning

Velletriweg een auto is gestolen. Het gaat om een grijze Toyota Avensis, het kenteken is 06-TK-DH. Het is niet bekend hoe het voertuig gestolen is. De eigenaar had alle sleutels nog. De auto staat inmiddels internationaal gesignaleerd.

Politie onderzoekt inbraak supermarkt

HOOGERHEIDE: Vannacht is omstreeks 03.10 uur ingebroken in een supermarkt aan de Doelstraat. Agenten gingen ter plaatse omdat het alarm overging. De inbrekers hadden beide toegangsdeuren oenen gebroken. Uit de winkel zijn sigaretten gestolen. Er werd met een speurhond gezocht. Uit de sporen maken de agenten op dat de inbrekers met een auto gevlucht zijn, in de richting van de Nieuwenweg.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 09-12-2010 14:14 | © Regio Midden en West Brabant |