Gemeente Voerendaal


\ 9/12/2010 - Informatiepunt publieksfunctie Voerendaal Als gevolg van de brand in het gemeentehuis van Voerendaal is het ambtenarengedeelte volledig verwoest. Naar aanleiding daarvan zijn noodmaatregelen getroffen voor burgers van Voerendaal.

Dienstverlening
Voor informatie over dienstverlening van de gemeente Voerendaal en de brand kunnen burgers bellen met het volgende telefoonnummer 045-5753399. Dit nummer is doorgeschakeld naar de gemeente Heerlen. Daar zitten 3 ambtenaren van de gemeente Voerendaal waar burgers met hun vragen terecht kunnen.
De balie van het gemeentehuis in Heerlen is geopend op: Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.30 uur Donderdag van 08.30 tot 20.00 uur
Het adres luidt Geleenstraat 27 te Heerlen.

Informatiepunt Voerendaal
Vanaf maandag 13 december is er een informatiepunt in het oude groene kruis gebouw, Raadhuisplein 3 te Voerendaal aanwezig. Burgers kunnen aldaar terecht met vragen met betrekking tot de wmo en andere publieksvragen. Het college van de gemeente Voerendaal zal eveneens zijn intrek nemen in dit gebouw.Voor de overige vragen zoals paspoorten, rijbewijzen enzovoorts kunt u terecht in het gemeentehuis van Heerlen bij de daar zittende ambtenaren van de gemeente Voerendaal.

De overige ambtenaren worden voorlopig ondergebracht in het APG gebouw in Heerlen.

Kompas
De ambtenaren werkzaam bij Kompas worden ondergebracht in het gemeentehuis van Nuth.

Brede School Cortemich
Inmiddels is bekend dat de leerlingen van de Brede School Cortemich vanmiddag hun lessen hebben hervat.