KRO

Ajouad El Miloudi wint Philip Bloemendal Prijs

Uitzenddatum: 09/12/2010

Ajouad El Miloudi heeft de Philip Bloemendal Prijs gewonnen, de prijs voor jonge talentvolle radio- en televisiemakers. De 23-jarige presentator krijgt deze stimuleringsprijs voor zijn presentatie van de KRO tv-programma's Puberruil XL en Stinkend Rijk & Dakloos en zijn BNN radioprogramma The Sense of Dance op 3FM.

Ajouad reageerde enthousiast bij het in ontvangst nemen van de prijs: "Ongelooflijk! Ik ben nog maar net bezig en krijg nu al erkenning met zo'n journalistieke prijs voor jong talent. Het doet me goed dat de tv-gesprekken die ik doe en het radioprogramma dat ik maak zo worden gewaardeerd."

Al jaren is Ajouad het vaste gezicht van KRO Puberruil XL, het programma waarin pubers 5 dagen in een totaal andere leefomgeving worden geplaatst. Ook presenteerde hij het KRO programma Stinkend, Rijk en Dakloos waarvan in december aanstaande een nieuwe variant te zien is: Stinkend, Beroemd en Dakloos. In deze nieuwe serie (vanaf 21 december) begeleidt Ajouad vier bekende Nederlanders die een week leven als dakloze en geconfronteerd worden met de harde werkelijkheid van het leven op straat. In 2011 zal Ajouad te zien zijn als verslaggever in het nieuwe KRO-programma De Rekenkamer op Nederland 3.

The Sence of Dance is hét stapprogramma van BNN op 3FM met Ajouad achter de schuiven. Iedere zaterdag tussen 22.00 en 00.00 uur brengt hij stappers en danceliefhebbers in de stemming voor hun zaterdagavond. Ajouad brengt de luisteraar helemaal op de hoogte van de beste muziek en de meest toonaangevende feesten van het moment. Voor de die-hards draait hij nog even door van 2.00 tot 6.00 met The Sense of Dance part II.

Presentator

Ajouad El Miloudi

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: