Gemeente Asten verkeer

Senioren opfriscursus verkeer

In januari en februari organiseert Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met Onis een opfriscursus van 4 bijeenkomsten voor alle senioren die aan het verkeer deelnemen. Deze cursus is dus ook geschikt voor fietsers en mensen op een scootmobiel.

In de loop der jaren zijn er heel wat verkeersregels veranderd of bijgekomen. Veel wegen en kruispunten zijn veranderd en het verkeer is drukker geworden. Reden genoeg eens na te gaan hoe het met uw verkeerskennis is gesteld.

Wat houdt de cursus in?
De opfriscursus wordt gegeven door verkeersdeskundige Frans Cuunders die u op een gemakkelijke manier uitlegt wat er in het verkeer allemaal veranderd is in de loop der jaren. Ook specifieke verkeerssituaties in de gemeente Asten komen aan bod. Daarnaast kunt u vragen stellen over het verkeer. U ontvangt tijdens de cursus het boek "Verkeersregels en verkeerstekens".

Waar en wanneer?
De cursus wordt gegeven op 12, 19, 26 jan. en 2 feb. van 9.30-11.30 uur in Centrum de Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21 in Asten. Aanmelden kan vóór 6 januari 2011 bij Silvia Bouwmans, tel. (0493) 441 242 of via de mail: s.bouwmans@oniswelzijn.nl. Ook voor meer informatie kunt u bij haar terecht. Deelname aan de cursus is gratis.