Project Gemeente Westland


WestlandStek voor bibliotheekvrijwilligster

Publicatiedatum: 09-12-2010

Burgemeester J. van der Tak van Westland zal op donderdag 9 december 2010 de WestlandStek uitreiken aan mevrouw S.J. Lalleman-van den Berg te Maasdijk. Mevrouw Lalleman heeft zich gedurende 33 jaar actief ingezet als vrijwilligster van de bibliotheek Maasdijk.

Mevrouw Lalleman neemt per 1 januari 2011 na 33 jaar afscheid van de bibliotheek Maasdijk. In die periode is het uitleensysteem geautomatiseerd en ging de bibliotheek Maasdijk over op een modern presentatiesysteem. Bij deze ontwikkelingen is zij al die jaren als vrijwilligster nauw betrokken geweest en heeft zij veel inzet getoond.

WestlandStek
De WestlandStek - een zilveren opsteker met oorkonde - is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch Kampioenschap.