Ingezonden persbericht


Top hotels strijden om de titel van mooiste hotelkamer van Nederland

Rhenen, 26 november 2010- Vorige week is de website www.demooistehotelkamer.nl gelanceerd, waar gestemd kan worden op de mooiste hotelkamer van Nederland. Onder de hotels die strijden om deze prestigieuze titel bevinden zich gerenommeerde hotels, zoals Grand Hotel Krasnapolsky en Hotel Sofitel Amsterdam The Grand.

De hotelkamer met het hoogst aantal stemmen zal donderdag 9 december onder begeleiding van een Notaris geveild worden in veilinghuis Christie's. De opbrengst van deze spectaculaire veiling gaat geheel naar Peter Pan Vakantieclub, een stichting die vakanties organiseert voor jongeren die door ziekte of een handicap niet goed in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan.

Naast een droomverblijf in de mooiste hotelkamer van Nederland, bestaat het unieke arrangement onder meer uit een speciale ontvangst bij veilinghuis Christie's en een limousinerit met chauffeur. Onder de stemmers op www.demooistehotelkamer.nl wordt tevens een overnachting in het winnende hotel verloot.

De verkiezing van 'De mooiste hotelkamer van Nederland' is speciaal in het leven geroepen door Hotelkamerveiling.nl ter gelegenheid van haar 300.000ste hotelkamerveiling.

www.demooistehotelkamer.nl / demooistehotelkamer@hotelkamerveiling.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE/