Ingezonden persbericht



---

Actebis aangesteld als distributeur Flip Video

Nieuwegein, 9 december 2010 - Actebis Computers BV is door Cisco aangesteld als distributeur voor de Flip Video HD-camcorder-productlijn en -accessoires in Nederland. De Flip Video-camcorders zijn klein en makkelijk mee te nemen en stellen consumenten in staat eenvoudig video op te nemen en te delen. Vanaf vandaag zijn twee modellen beschikbaar via Actebis: de MinoHD en UltraHD.

Marco de Wolf, product manager bij Actebis, over de distributie van de Flip Video HD-camcorders en -accessoires: "Deze trendy productlijn past heel goed bij ons als focus distributeur. Wij werken snel en flexibel met veel retailpartners. Dat is nodig om deze productlijn succesvol in de Nederlandse markt te zetten. Bovendien speelt dit product goed in op alle ontwikkelingen rondom social media waar wij veel groeipotentie in zien in de nabije toekomst." Flip

Flip Video is een draagbare HD-camcorder die filmen leuk maakt. Na het openen van de verpakking is de Flip direct klaar voor gebruik. De Flip schiet haarscherpe, beelden in HD-kwaliteit en is voorzien van beeldstabilisatie. Daarnaast past Flip in elke broekzak en handtas dankzij de slanke en stijlvolle vormgeving.

Wanneer de opname klaar is, 'flipt' de gebruiker de usb-aansluiting uit om video's direct te bekijken of op te slaan op de computer. Met de voorgeïnstalleerde FlipShare-software kunnen video's gemakkelijk worden georganiseerd, bewerkt en gedeeld met vrienden en familie.

"We hebben een succesvolle trackrecord met Actebis voor onze thuisnetwerkproducten in zowel retail als in andere relevante kanalen. Gebaseerd op deze bestaande relatie hebben we Actebis ook geselecteerd als distributeur voor onze Flip-productlijn. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen succesvol zullen zijn in de shoot & share HD-camcorder-categorie", aldus Judith Eijkelboom, Regional Sales Manager Benelux bij Cisco.

Actebis; Focused Distribution

Sinds begin 2010 mogen resellers van Actebis nog meer specifieke aandacht, 'focus' verwachten. De verkoopafdeling van Actebis focust zich op verschillende klantgroepen; Retail en E-tail, MKB en B2B. Dedicated Account Managers zorgen, onder andere door kennis, persoonlijk contact en flexibiliteit, voor een samenwerking specifiek afgestemd op deze klantgroepen. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd. Hierdoor is het voor resellers mogelijk om meer informatie te krijgen over producten en om één op één in gesprek te gaan met de leverancier.

Actebis Groep

Actebis Computers B.V. maakt deel uit van de Actebis Groep met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. Met een omzet van 3,5 miljard is de Actebis Groep de nummer 3 IT-distributeur in Europa. In Nederland is Actebis, sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Meer informatie is te vinden op www.actebis.nl.

Over Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Cisco's consumentenvisie is er op gericht om een 'connected life' mogelijk te maken dat persoonlijker, socialer en visueel georiënteerd is. Meer informatie over Cisco en de producten van Cisco kunt u vinden op www.theflip.com en www.cisco.com/consumer.



Ingezonden persbericht