Inloopavond rond realiseren bedrijfsverzamelgebouw in Mill


Donderdag 9 december 2010 19.00 uur Grandcafé het Lagerhuis Mill

MILL, 20101130 -- Op donderdag 9 december organiseert Peters Projectontwikkeling Schaijk b.v. een inloopavond voor belangstellende ondernemers voor het in Mill te realiseren "Bedrijfsverzamelgebouw Mill". Deze avond zal van 19.00 uur tot 21.00 uur gehouden worden in Grandcafé het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Op deze avond zijn alle partijen die betrokken zijn bij dit project aanwezig en kan men zich individueel laten informeren over de mogelijkheden. Peters Projectontwikkeling is voornemens om nog voor de bouwvak van 2011 te starten met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Houtspoor in Mill.

"In het te realiseren bedrijfsverzamelgebouw is ruimte voor maximaal 25 ondernemers," vertelt Jos de Groot van Peters Projectontwikkeling in Schaijk. "De afmetingen variëren van zo'n 136m² tot 416m², maar er zijn ook grotere ruimtes mogelijk. Daarom organiseren we deze inloopavond zodat ondernemers vrijblijvend kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn." Jos geeft aan dat met de bouw rekening gehouden kan worden met de persoonlijke wensen qua afmetingen en indeling van de bedrijfsruimtes. "Daarvoor is het dan uiteraard wel noodzakelijk dat alle wensen voor de bouw duidelijk zijn. Daarom zijn op de inloopavond op 9 december alle partijen aanwezig zoals de makelaar, de gemeente en de bank om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden."

Het bedrijfsverzamelgebouw kan volgens de Groot ruimte bieden aan de meest uiteenlopende bedrijven. "Het is vooral geschikt voor de kleinere ondernemer in het midden en kleinbedrijf, dienstverleners en ZZp'ers, ten behoeve van productie, kantoor en opslag. Echt een winkel, dus detailhandel met verkoop alleen aan een particulier, mag er niet." Afhankelijk van de wens van ondernemers in het gebouw zou er bijvoorbeeld ook een gezamenlijke receptie of kantine gerealiseerd kunnen worden.

De inloop en informatieavond is op donderdag 9 december van 19.00 uur tot 21.00 uur in Grandcafé het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Voor meer informatie kan men ook nu al terecht bij Peters Projectontwikkeling Schaijk b.v. via tel. 0486-463788. www.petersprojectontwikkeling.nl