Totaalpost en Citymail bieden oplossing voor het postprobleem


SOEST, SLIEDRECHT, 20101209 -- In reactie op de huidige ontwikkelingen in de postmarkt komen Totaalpost en Citymail per direct met een oplossing voor de ontstane impasse. Hun pilotproject, dat eerder dit jaar startte, zou oorspronkelijk pas in januari 2011 een officieel initiatief worden. De start is nu vervroegd naar vandaag. Totaalpost en Citymail zijn zo in staat de schade voor bedrijven en instellingen tot een minimum te beperken.

Deze oplossing bestaat uit het verwerken van (zakelijke) poststukken van elk gewicht, welke op de vastgestelde dagen dinsdag en donderdag met zekerheid worden bezorgd via een betrouwbaar, landelijk dekkend netwerk.

Jeroen Volkerink van Citymail: "Door de liberalisering van de postmarkt in 2009 mogen ook andere postbedrijven poststukken versturen. Hierdoor is het idee ontstaan om een nieuwe zakelijke postverzendoplossing op de markt te brengen. Reeds vele bedrijven maken sinds de start van onze pilot al gebruik van onze oplossing. We hebben er dus alle vertrouwen in dat we de vervroegde officiële start aankunnen".

"Deze oplossing bestaat uit het verwerken van (zakelijke) poststukken van elk gewicht, welke op de vastgestelde dagen dinsdag en donderdag met zekerheid worden bezorgd via een betrouwbaar, landelijk dekkend netwerk".

Profiel Totaalpost en Citymail
De combinatie Totaalpost en Citymail ondersteunt bedrijven bij het realiseren van communicatie* en distributiedoelstellingen op post- en pakketgebied. Deze unieke samenwerking biedt als enige een echt eenvoudige oplossing voor bedrijven. Los van de eenvoud van de oplossing besparen bedrijven ook nog eens op hun portikosten.