Kerst op Keukenhof


LISSE, 20101118 -- Kerst op Keukenhof is een van de grootste kerstfairs van Nederland. Van 9 tot en met 12 december vindt alweer de derde editie van dit grootse evenement plaats op het prachtige terrein van Kasteel Keukenhof. Geniet van de kerstsfeer op Kerst op Keukenhof: bezoek onze kerstflora, schaats op de ijsbaan en bezoek de gezellige kerstmarkt.

Op het voorterrein van Kasteel Keukenhof is een grote kerstfair waar zo'n 80 tot 100 standhouders hun (ambachts)vaardigheden en producten presenteren vanuit stijlvolle en uitnodigende pagodetenten. Op het terrein en in het winterpaviljoen zijn allerlei koude en warme heerlijkheden te verkrijgen, naast het winterpaviljoen is er een grote ijsbaan waar jong en oud naar hartenlust kan schaatsen.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt het indrukwekkende kasteel geopend. In het kasteel wanen de bezoekers zich in een kerstwereld van vroeger: luxe gedekte tafels en rijk gedecoreerde bomen geven de bezoekers de indruk van een adellijke kerst. In het Koetshuis kan men de kerstflora bewonderen, een geurende bloemenshow van snij- en bolbloemen.

Kerst op Keukenhof is geopend van donderdag 9 tot en met zondag 12 december van 11:00 tot 19:00 uur, op vrijdag zelfs tot 22:00 uur! Bezoekers betalen ¤ 6,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen ¤ 3,50 per persoon. Parkeerkaarten kosten ¤ 5,- per auto per dag. Kaarten voor Kerst op Keukenhof zijn te koop aan de kassa en online via onze website: www.kasteelkeukenhof.nl, meer informatie over Kerst op Keukenhof vindt u op www.kerstopkeukenhof.nl.

Kasteel Keukenhof is een 230 hectare tellend, 17e eeuwse buitenplaats in Lisse. Op het landgoed staan diverse rijksmonumenten, waaronder het koetshuis en het kasteel. Op Kasteel Keukenhof zijn er naast 10 medewerkers, circa 130 vrijwilligers werkzaam. Landgoed Keukenhof B.V. heeft als missie het kasteel en het landgoed in hun oorspronkelijke staat te herstellen en te behouden voor volgende generaties. Om deze restauratie te kunnen financieren worden allerlei evenementen en activiteiten op het landgoed georganiseerd in verschillende thema's: Kunst, Cultuur, Flora en Fairs. Het doel van deze activiteiten is om de missie te kunnen financieren, niet om winst te maken.

Kasteel Keukenhof





Ingezonden persbericht