Nuvema Uitvaartverzekering en Uitvaartzorg Louissen slaan handen ineen


BAARN, 20101209 -- Nuvema Uitvaartverzekering heeft een landelijk dekkend netwerk van ruim 300 uitvaartverzorgers, allen gerenommeerde uitvaartverzorgers met een goede naam in hun regio. Vanuit dit oogpunt zijn ook de eerste contacten gelegd met Uitvaartzorg Louissen. Deze uitvaartverzorger staat bekend als betrouwbaar, discreet en transparant. Dit zijn waarden waar Nuvema Uitvaartverzekering zich mee wil associëren.

Uitvaartzorg Louissen
In Uitvaartzorg Louissen heeft Nuvema een betrouwbare partner gevonden. Jenny Louissen, geboren en getogen in Emmen, neemt de tijd en denkt mee over alles wat er komt kijken na een overlijden. Dit alles met als doel om de overledene een passend afscheid te geven. De kracht van Jenny Louissen zit in het luisteren naar wat de familie zelf wil en wat mogelijk is en van daaruit handelen. Woorden als respect, aandacht, warmte, afstemmen, oog voor traditionele waarden en eigentijdse ideeën zijn speerpunten voor Uitvaartzorg Louissen.

Samenwerking
De wensen omtrent uw uitvaart vastleggen is één. De financiële consequentie hiervan is een andere tak van sport, maar van net zo groot belang. Uitvaartzorg Louissen en Nuvema hebben in beide gevallen de kennis in huis om de klant te ondersteunen. Nuvema kent geen standaard uitvaartverzekering maar houdt rekening met de plaatselijke mogelijkheden en kosten en uw persoonlijke wensen.

Nuvema Uitvaartverzekeringen
Nuvema Uitvaartverzekering, is sinds 1960 actief in de uitvaartbranche. Nuvema biedt aan ongeveer 300.000 Nederlanders een natura uitvaartverzekering met een modulaire opbouw. In samenspraak met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgt Nuvema ervoor dat het verzekeringspakket haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de klant en de plaatselijke mogelijkheden. Hiermee onderscheidt Nuvema zich duidelijk van andere uitvaartverzekeraars en is Nuvema in staat een uitvaartverzekering nauwkeurig af te stemmen op de behoefte van de consument. Deze aanpak en visie resulteert in een uitvaartpolis die het beste kan worden omschreven als puur maatwerk.

Nuvema Uitvaartverzekering





Ingezonden persbericht