Meer treinreizen naar Oostenrijk door aanhoudend winterweer


SOESTERBERG, 20101209 -- Wintersporttrein Wintershuttle merkt duidelijk de gevolgen van het aanhoudende winterse weer in Nederland. De afgelopen dagen nam het aantal boekingen fors toe. `Normaal gesproken is het rond Sinterklaas erg rustig met de boekingen' aldus de directeur van de Wintershuttle Steef Klarenbeek. `Door de aanhoudende sneeuwval in Europa denken de wintersportliefhebbers nu extra na over hun aanstaande reis naar Oostenrijk en kiezen vaker voor de trein als vervoermiddel. Ook waarderen veel klanten de mogelijkheid om een transfer vanaf het station naar de accommodatie en terug bij te boeken'.

De trein staat algemeen bekend als een zeer veilig vervoermiddel en is al jaren bezig met een come back als het gaat om wintersportreizen. Met name in de krokusvakantie kiezen veel Nederlandse reizigers voor een treinreis naar de Oostenrijkse sneeuw. De reizigers waarderen de bewegingsvrijheid in de trein; in de auto en bus is deze immers een stuk minder.

De Wintershuttle is met een lengte van ruim 400 meter prima geschikt voor een korte wandeling door de trein, waarbij de andere reizigers niet worden gestoord aangezien alle stoelen zich in 6 persoonscoupés bevinden die met een deur van het gangpad zijn afgesloten.

In het midden van de trein is een barrijtuig aanwezig waar gedurende de avond de vakantie alvast feestend begonnen kan worden. Met de klanken van typisch Oostenrijkse après-ski muziek en onder het genot van drankje vieren vele reizigers in de bar alvast het begin van de vakantie.
Andere reizigers kiezen ervoor de avond door te brengen in hun coupé met bijvoorbeeld een gezelschapsspel of het lezen van een boek.

De wintersporttrein Wintershuttle rijdt op vrijdagavond 18 februari 2011 naar Oostenrijk en vertrekt op zaterdagavond 26 februari weer uit Oostenrijk voor de terugreis. Een retourreis is al mogelijk vanaf ¤149,- per persoon.

Meer informatie: www.wintershuttle.nl