Qbic, low budget hotel Amsterdam, scoort hoge cijfers voor service


AMSTERDAM, 20101209 -- Qbic Amsterdam scoort een 8.5 op Zoover voor service en gastvrijheid. Voor Qbic is dit erg bijzonder, aangezien ze een low service concept aanbieden. Zoover.nl is een platform waar hotel accommodaties en ook verre vakantiebestemmingen onafhankelijk beoordeeld worden door zakelijke en gewone reizigers.

Veel mensen die een vakantiebestemming zoeken, gebruiken Zoover.nl om een keuze te maken. Een hotel kan er op plaatjes mooi uitzien en de prijs daarbij kan gunstig zijn, maar de beoordelingen van andere vakantiegangers tellen in dit geval toch zwaarder. Een hoog cijfer betekent daarom voor Qbic Hotels niet alleen een blijk van waardering van zijn gasten, maar het zorgt er ook voor dat er nieuwe gasten bij komen.

In beoordelingen van de gasten van Qbic wordt met lof gesproken over onder andere heerlijke bedden, het design en bovenal de ontspannen sfeer en de vriendelijke service van de medewerkers. `Hier wordt ons een gemiddelde score van een 8,5 toegekend! De resultaten tonen aan gasten de gastvrijheid en service van de servicemanager wel degelijk opmerken en waarderen'.

Succes niet onopgemerkt
Het succes van het luxe design hotel met low budget prijzen is niet onopgemerkt gepasseerd. Sinds de opening van de Amsterdamse vestiging in 2007, overigens in het bijzijn van een CNN-filmcrew, mocht het diverse prestigieuze hotelprijzen op zijn palmares bijschrijven.

`Wij zijn enorm blij en trots dat op deze geweldige cijfers. Het cijfer is een groot blijk van waardering en erkenning door onze gasten. Door de hele organisatie heerst het besef dat een tevreden gast zorgt voor een goed resultaat en voor aanbevelingen van Qbic bij familie en collega's'.

Verdere groei
De succesformule is ontsproten aan de creatieve geest van La Bergère Hospitality Group, de tak verantwoordelijk voor het bedenken en exploiteren van innovatieve hotelconcepten, waaronder het nieuwe Townhouse Designhotel Maastricht. De locatie Qbic Hotels in het Amsterdamse WTC aan de Zuid As breidde het afgelopen jaar flink uit met twintig kamers. Tevens kreeg het een nieuwe lobby, eigen entree in het WTC en werd het voorzien van de nieuwste generatie Cubi's: kubusvormige meubels met slaap-, designbadkamer en tafel elementen.

Qbic Hotels