Gemeente Duiven


Nomineer uw vrijwilligersorganisatie nu !!!

De Vrijwilligersavond is op donderdag 9 december in de hal van het gemeentehuis.

De gemeente Duiven organiseert sinds 2001 de Vrijwilligersavond met de uitreiking van de Vrijwillersprijs. Dit jaar voor de 10e maal! Een lustrum! De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een vrijwilligersorganisatie of vrijwilligers uit de gemeente Duiven als waardering voor aansprekende prestaties op maatschappelijk, cultureel of sportief gebied in de ruimste zin van het woord. De organisatie dient al geruime tijd actief te zijn en mag niet recentelijk al een andere prijs hebben gewonnen. Ze hoeft niet uit louter vrijwilligers te bestaan, maar wel voor het grootste deel. De prijs bestaat uit een geldbedrag van ¤ 1.500,--. Vorig jaar ontvingen de vrijwilligers van woonzorgcentrum Thuvine de Vrijwilligersprijs 2009.

Op de vrijwilligersavond, die dit jaar op donderdag 9 december in het gemeentehuis zal plaatsvinden, wordt de winnaar bekend gemaakt. De Vrijwilligersprijs wordt uitgereikt door het bestuur van de gemeente Duiven. Noteer deze datum al vast in uw agenda !

Het nominerend comité dat jaarlijks weloverwogen drie organisaties nomineert, waaruit de uiteindelijke prijswinnaar gekozen wordt, roept sinds 2007 de hulp in van de inwoners om organisaties voor te dragen. Zij is benieuwd naar uw mening. Welke vrijwilligersorganisatie draagt u een warm hart toe en verdient volgens u de Vrijwilligersprijs 2010? Het gaat uiteindelijk niet om hoeveel keer een organisatie is voorgedragen, maar het gaat vooral om de motivatie.

Het comité roept een ieder op, een organisatie voor te dragen voor de Vrijwilligersprijs 2010. Dit kan door middel van het invullen van het formulier af te halen bij de receptie van het gemeentehuis, via e-mail op te vragen bij h.scheeres@duiven.nl of via onderstaand formulier. Stuur het ingevulde nominatieformulier daarna aan Hanneke Scheeres retour vóór 8 oktober 2010.

Gemeente Duiven
Nominerend comité Vrijwilligersprijs
t.a.v. Hanneke Scheeres
Kastanjelaan 3
6921 ER DUIVEN

Let op: De deadline is 8 oktober 2010, 18.00 uur!