Ingezonden persbericht


Persbericht

Birgit Schuurman - 'Ik ga nooit in Playboy' - heel sexy in kerstnummer

Hoofddorp, 18 november 2010 - Elk jaar weer spannend: is het Playboy wéér gelukt een spraakmakende beroemdheid te verleiden voor het kerstnummer? Ja dus! Niemand minder dan Birgit Schuurman, momenteel te zien in de film De Eetclub, zal in het komende nummer van Playboy te bewonderen zijn.

Het gissen naar de identiteit van Playboy's Kerstklapper is de laatste jaren een nationale sport geworden. Hoofdredacteur Jan Heemskerk: 'Goed om te weten dat het 'leeft', jammer dat men soms op zoek naar de primeur véél te ver gaat of zelfs de wet overtreedt.' Waarom er zo geheimzinnig over wordt gedaan? 'Een béétje folklore en een beetje gezond verstand: het is leuk als iedereen nieuwsgierig is!'

Erotische shoot
Trots op Birgit? 'Niet zo'n beetje. Een echte topper, een actuele ster, en - al zeggen we het zelf - ee een bijzonder spannende, om niet te zeggen, erotische shoot. Helemaal op z'n Birgit's ook.' Birgit zelf: 'Ik heb altijd gezegd dat ik niet in Playboy zou gaan staan. Maar het enige constante in de wereld is verandering, en daar ben ik blij mee. Het is een zeer mooie, sexy en grappige shoot geworden, precies zoals ik het wilde.'

Het Grote Verlangen
Birgit is momenteel in de Nederlandse bioscopen te zien in zowel De Eetclub als Dik Trom en heeft net de opnamen voor de film Lotus afgerond die in het voorjaar in première zal gaan. Volgend najaar gaat ze ook het theater in met een liedjesprogramma onder de titel: 'Het Grote Verlangen - Birggit Schuurman zingt wat ze mooi vindt....!' Maar binnenkort is ze dus eerst te bewonderen in Playboy.

Exclusieve preview
Op www.playboy.nl is de eerste foto uit de shoot vrijgegeven en is er een exclusieve videopreview van de shoot te bekijken. Daar blijft het echter niet bij want de komende weken zullen er op de website van Playboy meer spannende foto's en video's van Birgit worden vrijgegeven. Op woensdag 8 december zal de cover van deze spectaculaire kersteditie door Birgit en hoofdredacteur Jan Heemskerk samen onthuld worden.

De kersteditie van Playboy ligt op donderdag 9 december in de winkel.

Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital = Sanoma Media Netherlands Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital gaan per 5 april 2011 één naam hanteren: Sanoma Media Netherlands. Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste Mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland.

Sanoma heeft een rijk portfolio met meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital vind je op www.sanomadigital.nl of www.sanoma-uitgevers.nl.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomaNL


Noot voor redacties


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (