Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van donderdag 9 december t/m zondag 19 december 2010 2 pagina's

Donderdag 9 december

18.30 uur
Wethouder F.A. Spoelstra ontsteekt de, naar schatting 15.000, kerstboomlampjes op het balkon van het raadhuis, in het kader van de jaarlijkse Kerstlichtenactie. De opbrengst wordt geschonken aan HFFtig, een coachproject voor Apeldoornse jongeren, geïnitieerd door Lionsclub Apeldoorn in samenwerking met Wisselwerk. Plaats: Raadhuisplein in Apeldoorn.

Vrijdag 10 december

19.30 uur
Wethouder O.G. Prinsen verricht de opening van de tentoonstelling "Transmission, the experimental waitingroom", georganiseerd door stichting Cascolab. De tentoonstelling vertegenwoordigt disciplines zoals schilderkunst en ruimtelijke vormgeving, mode en multimedia muziek/geluid en video architectuur en installatie fotografie. Plaats: Stichting Cascolab, Sophiaplein 1 in Apeldoorn.

Maandag 13 december

16.30 uur
Wethouders J.C.G. Wegman en O.G. Prinsen slaan de eerste houten heipaal de grond in, ter gelegenheid van de start van de bouw van nieuwe woningen aan de voet van de Vellertheuvel. Plaats: Verzamelen bij infocentrum Zuidbroek, Oranjetip 29 in Apeldoorn, vervolgens vertrek richting bouwlocatie de Vellertheuvel.

Dinsdag 14 december

12.45 uur
Wethouder J.C.G. Wegman opent het woningmarktdebat 'de ontgroening van de vergrijzing', waarbij professionals op de Apeldoornse woningmarkt met elkaar spreken over de gevolgen van de vergrijzing voor de samenstelling van de Apeldoornse woningvoorraad. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

19.30 uur
Wethouder J.C.G. Wegman woont de Volkskerstzang Beekbergen bij en verzorgt een aantal bijbellezingen. Plaats: Nederland Hervormde Kerk, Dorpstraat 35 in Beekbergen.

Woensdag 15 december

15.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf spreekt tijdens een naturalisatieceremonie en verwelkomt nieuwe Nederlandse staatsburgers. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.


- zie volgende pagina -

Donderdag 16 december

14.00 uur
Wethouder F.A. Spoelstra verricht samen met schaatser, Erik Hulzebosch, de opening van de 400 meter lange kunstijsbaan bij Omnisport. De ijsbaan is open van 15 december tot en met 23 januari 2011. Plaats: Omnisport Apeldoorn, De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Zaterdag 18 december

14.00 uur
Wethouder F.A. Spoelstra opent het vernieuwde winkelcentrum Schubertplein. Plaats: winkelcentrum Schubertplein in Apeldoorn.

Zondag 19 december

14.00 uur
Wethouder F.A. Spoelstra huldigt sporters tijdens de Apeldoornse Sportverkiezingen. Plaats: Omnisport, De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.