Ingezonden persbericht


Persbericht

Combinatiefuncties: bruggenbouwers in beeld
Verhalen uit de praktijk

Amsterdam, 9 december 2010. 'Combinatiefuncties: bruggenbouwers in beeld. Verhalen uit de praktijk'. Dat is de titel van het videomagazine dat vandaag op de 3e Nationale Kennisdag Combinatiefuncties in de Meervaart in Amsterdam, is gepresenteerd. Alle deelnemers aan deze dag hebben als eersten een exemplaar in ontvangst genomen. De dvd toont een 'bonte' verzameling aan verhalen, ervaringen en visies.

Verhalen over de invulling, de effecten en de draagkracht van en door combinatiefunctionarissen, cultuurcoaches, coördinatoren, beleidsmedewerkers en wethouders. Ieder vanuit hun eigen sector en perspectief en met een eigen aanpak. Uiteraard ontbreken de tips en successen niet op deze dvd. Afgelopen jaar filmden combinatiefunctionarissen en cultuurcoaches met een YouTube-camera hun eigen sport- en cultuuractiviteiten. Ook deze filmpjes zijn te bekijken op de dvd. De diversiteit van de verhalen laat zien dat het realiseren van combinatiefuncties altijd lokaal maatwerk is.

Het videomagazine 'Combinatiefuncties: bruggenbouwers in beeld' is een praktische informatiebron voor alle partijen die zich ambtelijk, bestuurlijk of uitvoerend bezig houden met de invoering van combinatiefuncties. Of voor gemeenten en lokale partijen die combinatiefuncties willen (gaan) invoeren.

Eerst een kijkje nemen?
Kijk voor een indruk van fragmenten uit de dvd op www.combinatiefuncties.nl. Of bekijk de teaser van de dvd op YouTube.

Bestellen?
Nieuwsgierig geworden. De dvd kost E 8,95 (inclusief btw en verzendkosten) en is te bestellen via www.combinatiefuncties.nl.

Dit videomagazine is een gezamenlijke uitgave van de ministeriesvan OCW en VWS, Cultuurformatie, NOC*NSF, Projectgroep Combifuncties Onderwijs, de VNG en Vereniging Sport en Gemeenten.


---



Ingezonden persbericht