Ingezonden persbericht


Persbericht

Unieke Margriet: Yvon Jaspers gasthoofdredacteur
'Als mensen maar niet denken dat ik een diva ben'

Hoofddorp, 9 december 2010 - Deze weeek is Yvon Jaspers gasthoofdredacteur van Margriet. Zij stelde een extra dikke feest-Margriet samen.

Duizendpoot Yvon is presentatrice van de immens populaire serie Boer Zoekt Vrouw, ze is vaste columniste bij Margriet en tafeldame bij De Wereld Draait Door. Heel graag wilde zij Margriet-lezeressen eens een kijkje in haar leven geven.

Haar kinderen, ouders, broers, tantes, nichtjes: allemaal komen ze aan bod in Margriet 50. Maar ook; de vrouwen die haar inspireren, de dingen die haar raken en voor het eerst: haar man Pieter over Yvon. Ricky Koole, Marc-Marie Huijbregts, Ed Nijpels en Leo Blokhuis geven acte de presence en Yvon interviewt Pieter van den Hoogenband en balletdanseres Igone de Jongh. Daarnaast gaat Yvon ook zware onderwerpen niet uit de weg. Zo komt de vader van een anorexiapatiënt aan het woord en is er een interview met Bas, die zijn geliefde verloor aan kanker. Yvon leerde hem kennen toen zij het programma Over Mijn Lijk presenteerde.

Yvon wil met deze Margriet vooral delen. "Ik hoop dat deze Margriet u niet alleen een kijkje geeft in mijn leven, maar dat u 'm ook ziet als een cadeautje, vol inspiratie."

De extra dikke, feestelijke Margriet 50 met Yvon Jaspers als gasthoofdredacteur ligt vanaf vrijdag 10 december in de winkel. Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital = Sanoma Media Netherlands Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital gaan per 5 april 2011 één naam hanteren: Sanoma Media Netherlands. Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste Mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland.

Sanoma heeft een rijk portfolio met meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital vind je op www.sanoma-uitgevers.nl of www.sanomadigital.nl.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomaNL


Noot voor redacties


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (