Ingezonden persbericht

Twee Aon Executives in 'Women to Watch'-lijst
Nederlandse in toplijst Business Insurance Magazine

Rotterdam, 9 december 2010 - Twee leidinggevenden van Aon Corporation staan in de 'Woman to Watch'-lijst 2010 van Business Insurance Magazine. De vrouwen die dit jaar in de top-25 lijst staan, zijn Maggie Westdale, chief financial officer en chief operating officer van Aon Benfield, en de Nederlandse Marguerite Soeteman-Reijnen, chief broking officer (CBO) voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Aon Risk Solutions. Sinds de lancering van de awards in 2006, is ieder jaar een leidinggevende van Aon in de lijst opgenomen.

De Nederlandse Marguerite Soeteman-Reijnen heeft de rol van chief broking officer in 2008 binnen Aon Risk Solutions EMEA opgezet en deze uitgerold naar alle landen in de EMEA-regio. Ze geeft nu leiding aan dertig nationale en twee subregionale CBO's en hun broking operations in EMEA. Wegens het succes is de CBO functie in december 2009 wereldwijd opgezet als onderdeel van de broking strategie van Aon. Inmiddels zijn er meer dan tachtig CBO's en wordt deze rol nu naast Aon Risk Solutions ook binnen het bedrijfsonderdeel Aon Hewitt ingevuld.

De volledige 'Woman to Watch'-lijst van Business Insurance Magazine staat op: http://www.businessinsurance.com/apps/pbcs.dll/section?Category=awards05&date=20101205.