Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Deelnemers Pameijer exposeren schilderijen

U bent van harte uitgenodigd in het werkcentrum

Deelnemers van Werkcentrum Kreileroord Pameijer exposeren deze maand hun schilderijen. Pameijer biedt de deelnemers met een lichamelijke, psychiatrische en/of verstandelijke beperking ondersteuning in wonen, dagbesteding en bij werkzaamheden en/of activiteiten. Ook worden ze uitgedaagd en geprikkeld om zichzelf verder te ontwikkelen in en met de maatschappij.

In 2009 hebben deelnemers van het werkcentrum workshops gevolgd bij kunstenares Denise Kruithof uit IJsselmonde. De deelnemers maakten kennis met schilderen en enthousiast hebben ze hun eigen petten en tassen opgepimpt. De samenwerking is zo goed bevallen dat er een vervolg kwam. Denise Kruithof won namelijk de Stampij Cultuurprijs IJsselmonde 2009. En die prijs heeft zij ingezet voor schilderlessen aan de deelnemers van werkcentrum. Met deze lessen en 10 door de deelgemeente gefinancierde lessen gingen de deelnemers aan de slag. Het resultaat mag er zijn! Mooie, creatieve kunstwerken die de deelnemers graag aan u laten zien.

Alle kunstwerken worden daarom tentoongesteld in het werkcentrum Kreileroord, Kreileroord 222. U kunt de tentoonstelling bezoeken op 10 december tussen 14.00 en 16.00 uur en op 13, 14, 15, 17, 20 en 21 december 2010 tussen 10.30 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur.