NCRV

Deze week in Schepper & Co in het land

Ingezonden door NCRV op 8 december, 2010 - 10:11 Uitzenddatum:
vrijdag, 10 december, 2010 - 17:05
Zender:
Nederland 2

Vrijdag in het NCRV-programma Schepper & Co in het land het persoonlijke verhaal van Betsy van de Kraats. Haar dochter Danielle bleek rond haar achtste ongeneeslijk ziek te zijn. Toen het er naar uit zag dat ze zou overlijden wilde ze voor haar ouders en broer in de winkel van het ziekenhuis nog een cadeautje kopen. Het enige wat haar ouders nog konden doen was hopen en bidden.

In de rubriek Gert & Gerrie bezoekt Gerrie in het kader van de Dag van de Mensenrechten op 10 december een schrijf- en gebedsavond van de Stichting Open Doors, ter bemoediging van vervolgde christenen over de hele wereld.

Verder het vervolg van de relisoap `De Exoduskerk moet sluiten' en het dilemma van de week: `Vier jaar geleden ben ik gescheiden. Mijn ex-man en ik hebben co-ouderschap over onze kinderen van 9 en 11 jaar. Mijn ex-man wil nu gaan samenwonen met zijn nieuwe vriendin en heeft samen met haar een huis gekocht 60 kilometer van ons vandaan. Ik ben daar tegen omdat de kinderen dan alleen in het weekend nog maar naar hem toe kunnen maar hij is niet vatbaar voor dit argument. Wat te doen?' Programma:
Schepper & Co in het land
Website:
Schepper & Co in het land
Meer informatie:

NCRV Communicatie Bastienne Engel, telefoon: 035 - 671 9273 of pers@ncrv.nl.

* ""