NCRV

Man bijt hond: Is het echt zo erg met de vinexvrouwen?

Ingezonden door NCRV op 8 december, 2010 - 13:11 Uitzenddatum:
vrijdag, 10 december, 2010 - 18:50
Zender:
Nederland 2

De nieuwe roman `Vinexvrouwen', van schrijfster Naima El Bezaz, zorgt voor veel ophef bij haar buren. Ze beschrijft in het boek de handel en wandel van Vinexvrouwen in haar eigen buurt. En dat is niet bepaald strelend. Zo zouden ze topless zonnen in de achtertuin, vreemdgaan bij het leven en veel antidepressiva slikken. De buren zijn zo boos dat de schrijfster zelfs bedreigd is. Man bijt hond gaat naar Vinexwijk Leidsche Rijn, om te kijken of het beeld van de dames een beetje klopt.

In de soap rond kringloopwinkel Wawollie maken we vandaag kennis met Monique. Ze vertelt hoe ze de eerste keer bij Wawollie binnenkwam en Hans haar aanbood om in de kringloop te komen werken. Ze kan het goed vinden met Lucien, die net als zij veel therapie heeft gevolgd. Dankzij het familiegevoel bij Wawollie, gaat het nu een stuk beter met haar.

Langs de A2 gaat Man bijt hond altijd op zoek naar bijzondere verhalen. Vandaag treffen we een alleenstaande man, die zegt geen vrouw nodig te hebben, omdat hij genoeg liefde krijgt van z'n honden.

Op de Motorbeurs in Hardenberg zoomt de camera in op twee pitspoezen.

Programma:
Man bijt hond
Website:
http://www.manbijthond.nl
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Floor Hufner, pers@ncrv.nl, tel. 035 - 671 9399.
* ""