Gemeente Noordenveld

burgemeester Van der Laan

Bedrijfsbezoeken burgemeester Van der Laan

Gepubliceerd op: 09 december 2010

Op vrijdag 10 december gaat burgemeester Hans van der Laan samen de voorzitter van de Parkmanagementvereniging, de heer Perdok op bezoek bij een drietal bedrijven in Roden.

Om 9.00 uur starten beide heren met een gecombineerd bezoek aan Loopbaanimpuls en Per Persoon, waar het gezelschap wordt ontvangen door de heren De Jager van Loopbaanimpuls en Tebbens en Van Minnen van Per Persoon. Deze bedrijven zijn naast elkaar gevestigd, respectievelijk aan de 1e Energieweg 14b en 14c. En dat is niet voor niets, want Loopbaanimpuls en Per Persoon werken intens samen vanuit het Personeelscentrum Roden, waarin alle disciplines op het gebied van personeel zijn verenigd.

Loopbaanimpuls is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in arbeidsmobiliteit en het ontwikkelen en onderrichten van methodieken om mobiliteit op de arbeidsmarkt te bevorderen. Daarnaast houdt Loopbaanimpuls zich bezig met het bemiddelen van mensen naar (ander) werk. Loopbaanimpuls is gespecialiseerd in het begeleiden naar werk van doelgroepen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Onlangs schreef de heer De Jager hierover het boek 'De Loopbaanimpuls praktijkgids voor een nieuwe baan'.

Per Persoon is een organisatie voor re-integratie en personeelsadvies, die organisaties en mensen op een unieke wijze helpt met het verkrijgen en behouden van een gezonde balans en het verhogen van de vitaliteit. Daarbij wordt gestreefd naar maatwerk om zo goed mogelijk op de vraag van de cliënten in te spelen.

Vervolgens gaan de heren Van der Laan en Perdok om 10.30 uur op bezoek bij JP Walker Houten Keukens en Meubelen aan de Exportweg 11 in Roden. De heren worden ontvangen door de heer Walker. JP Walker heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van moderne houten keukens en meubelen. Daarbij worden de ideeën van de klant in nauwe samenspraak in het ontwerp verwerkt, waarna de keukens en meubelen geheel ambachtelijk op maat worden gemaakt.